Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Σάλος για τα μπούνγκα – μπούνγκα


 Σάλος για τα μπούνγκα   μπούνγκα
Φωτογραφίες με γυναίκες που ανταλλάσσουν λεσβιακά φιλιά, μεταμφιεσμένες σε Αγιους Βασίληδες, νοσοκόμες και αστυνομικίνες ήρθαν στο φως της δημοσιότητας. 
Μαρτυρίες που σοκάρουν από αυτόπτες μάρτυρες στα πάρτι – όργια του Μπερλουσκόνι

Ο Μπερλουσκόνι αναμένεται να καλέσει ως μάρτυρες υπεράσπισης για το «Ρούμπιγκεϊτ» τον Τζορτζ Κλούνεϊ και τον Κριστιάνο Ρονάλντο
Τι κι αν ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι δεν είναι πλέον πρωθυπουργός; Οι σουρεαλιστικές σκηνές από τα περιβόητα πάρτι μπούνγκα-μπούνκγα συνεχίζουν να… στοιχειώνουν τα ιταλικά πρωτοσέλιδα. Ανάμεσα στις τελευταίες λεπτομέρειες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας κατά τη διάρκεια της δίκης για την υπόθεση «Ρούμπιγκεϊτ», στην οποία ο καβαλιέρε κατηγορείται για εκπόρνευση ανηλίκου, βρίσκονται και φωτογραφίες γυναικών που ανταλλάσσουν λεσβιακά φιλιά μεταμφιεσμένες σε Αγιους Βασίληδες, νοσοκόμες, αστυνομικίνες κ.λπ.
Ακόμη μεγαλύτερος σάλος έχει προκληθεί από τις σκηνές που περιγράφουν διάφοροι αυτόπτες μάρτυρες παρευρισκόμενοι στις άσωτες βραδιές στη βίλα Αρκόρε. Σύμφωνα με έναν μάρτυρα, μία από τις γυναίκες που ήταν καλεσμένη είχε ντυθεί νοσοκόμα και έκανε στριπτίζ στον Μπερλουσκόνι την ώρα που αυτός ύψωνε μπροστά της έναν… σταυρό, ενώ ένας άλλος μάρτυρας υποστήριξε πως είδε ημίγυμνες γυναίκες να επιδίδονται σε στοματικό έρωτα με ένα άγαλμα πάνω στο τραπέζι του δείπνου…
Καταθέσεις
Σύμφωνα με τις καταθέσεις αστυνομικών, οι φωτογραφίες που βρίσκονται στα χέρια τους -και τις οποίες τραβούσαν με τα κινητά τους οι καλεσμένες στα πάρτι- είναι δεκάδες, ενώ φαίνεται να υπάρχουν πλέον αδιάσειστα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι η Μαροκινή Καρίμα ελ Μαγκρούμπ (γνωστή ως Ρούμπι), η οποία ήταν μόλις 17 χρόνων όταν πρωτοεμφανίστηκε στα πρωθυπουργικά πάρτι, εκδιδόταν συστηματικά.
Αξίζει να σημειωθεί εδώ πως στην Ιταλία η ηλικία συγκατάθεσης για τη σύναψη ερωτικών σχέσεων είναι τα 14, ωστόσο αποτελεί σοβαρό ποινικό αδίκημα να πληρώσει κανείς για σεξ κάποιον του οποίου η ηλικία είναι κάτω των 18. Υπενθυμίζεται πως η 17χρονη τότε Ρούμπι, η οποία σήμερα περιμένει παιδί από τον αρραβωνιαστικό της Λούκα Ρίσο, αρνείται ότι είχε σεξουαλική επαφή επί πληρωμής με τον Μπερλουσκόνι.
assets LARGE t 420 54010658 type12128 Σάλος για τα μπούνγκα   μπούνγκα
Οπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, συνολικά 33 γυναίκες που φέρεται να συμμετείχαν στα μπούνγκα-μπούνγκα έχουν κληθεί να καταθέσουν στο δικαστήριο του Μιλάνου, όπου εκδικάζεται η υπόθεση από την αρχή της χρονιάς.
assets LARGE t 420 54010660 type12128 Σάλος για τα μπούνγκα   μπούνγκα
Εν τω μεταξύ, οι συνήγοροι υπεράσπισης του πρώην Ιταλού πρωθυπουργού επιθυμούν να καλέσουν ως μάρτυρες τον Τζορτζ Κλούνεϊ και τον Κριστιάνο Ρονάλντο, με απώτερο σκοπό να κλονίσουν την αξιοπιστία της Μαροκινής πέτρας του σκανδάλου.
2011121400549 119991481 type12128 Σάλος για τα μπούνγκα   μπούνγκα
Σεισμό προκαλούν στην Ιταλία οι φωτογραφίες από τα μπούνγκα μπούνγκα πάρτι του Σίλβιο στη βίλα των οργίων
Υπενθυμίζεται πως η Καρίμ ελ Μαγκρούμπ είχε υποστηρίξει στις Αρχές πως γνώρισε τον σταρ του Χόλιγουντ, Τζ. Κλούνεϊ, σε ένα από τα πάρτι του Μπερλουσκόνι, καθώς και πως κοιμήθηκε με τον άσο της Ρεάλ Μαδρίτης, Κριστιάνο Ρονάλντο, έναντι χρημάτων. Τόσο ο Κλούνεϊ όσο και ο Ρονάλντο αρνούνται κατηγορηματικά τα όσα υποστηρίζει η Ρούμπι.
assets LARGE t 420 54010659 type12128 Σάλος για τα μπούνγκα   μπούνγκα
ΣΙΛΒΙΟ
Απουσιάζει από τη δίκη
Απουσία του Σίλβιο Μπερλουσκόνι συνεχίζει να εκδικάζεται η υπόθεση «Ρούμπιγκεϊτ». Οπως ήταν αναμενόμενο, ο Καβαλιέρε -παρά τον… άπλετο πλέον χρόνο που διαθέτει- συνεχίζει να αποφεύγει τη δικαστική αίθουσα του Μιλάνου. Υπενθυμίζεται πως ο Καβαλιέρε κατηγορείται για εκπόρνευση ανηλίκου, κατηγορία που επισείει ποινή κάθειρξης 3 ετών, αλλά και για κατάχρηση εξουσίας, καθώς είχε παρέμβει ως πρωθυπουργός για να αφεθεί ελεύθερη η Ρούμπι η οποία κρατούνταν σε αστυνομικό τμήμα για κλοπή. Σε περίπτωση που κριθεί ένοχος για την τελευταία κατηγορία, η ποινή φυλάκισης μπορεί να αγγίξει έως και τα 12 χρόνια.
ΜΕΛΙΝΑ ΧΑΡΙΤΑΤΟΥ
xaritatou@pegasus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου