Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

ΑΝΝΟΥΛΑ, ΠΑΙΖΕΙΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΦΩΤΙΑ…


Βουλή - Επίκαιρες Ερωτήσεις
Αννούλα μου….. (άντε πάλι….)
Γράφει η Χριστιάνα
Ρε κορίτσι μου. Θέλω να αγιάσω και δεν μπορώ. ΜΕ ΚΟΛΑΖΕΙΣ! Με κάνεις να ασχολούμαι με την απόλυτη ανωμαλία της κυβέρνησής σου. Από τότε που πρωθυπουργεύομαι από το τραπεζορομπότ-διόρθωση, το συνεπικουρούμενο τραπεζορομπότ από τα ελληνίζοντα τσολακογλάκια- προσπαθώ να αποτοξινωθώ η γυναίκα. Να το κόψω το ρημάδι. Με χαλάει. Έκλεισα τηλεοράσεις, έβαλα τα σεμεδάκια μου, κόλλησα το ραδιόφωνο στον Galaxy και βρήκα την υγειά μου. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩ. Δεν θέλω να ξέρω την πορεία ρε αδερφή. Αφού το ξέρω το αποτέλεσμα, μου φτάνει. Δεν είμαι τόσο μαζόχα που να παρακολουθώ και την πορεία….
Αλλά εσύ , εκεί….Δεν σταματάς να με εκπλήσεις….Απίστευτο….
Βασικά, το Ευάκι. το αμόλησε…Η υπολοχαγός σου….Η άλλη μέγαιρα της παιδείας….Η άλλη μάνα….(Συγχωρέστε με ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΜΑΝΕΣ, αλλά ΦΟΡΤΩΝΩ)
Ρε ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ::::::::::::::: Κόβετε στα παιδιά των μουσικών σχολείων την δωρεάν σίτιση;;;;;;;;;Και ΤΙ θα φάνε ρε @#%^$^$&$&$&$ το Κολωνάκι σας μέσα;;;;;;;;;;;;;;; Τα μπουζούκια τους ή τα βιολιά τους;;; Ξέρετε τι θα πεί μουσικό σχολείο ή το έχετε μόνο ως κωδικό;; Ή νομίζετε ότι είναι το νέο άρωμα του Gucci????
Eίναι ένα σχολείο πολυαγαπημένες μου, που κάποια μουρλά παιδιά, μουρλών γονιών, που ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ την μουσική, ζαλώνονται ένα όργανο από το ξημέρωμα, κάνουν ένα κάρο χιλιόμετρα για να φτάσουν, τελειώνουν μέχρι το μεσημέρι το βασικό πρόγραμμα του υπουργείου σας (ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΚΥΡ με το γ@μώ τα υπουργεία σας…..μας έλεγες τότε ΚΑΝΤΟ, μην το λες μόνο, αλλά ήμασταν ή μικροί ή βολεμένοι και δεν το κάναμε) και μετά κάνουν τα μουσικά μαθήματα μέχρι το απόγευμα. Τα οποία μαθήματα, τους τα διδάσκουν κάποιοι καθηγητές, ωρομίσθιοι, που έρχονται από του διαόλου τη μάνα για 7 ευρώ την ώρα ΜΕΙΚΤΑ και τους οποίους, το παχύδερμο υπουργεύον των οικονομικών, και το προηγούμενο λιπόσαρκο, έχουν αφήσει απλήρωτους ΓΙΑ ΜΗΝΕΣ. Είναι 42 σχολεία , που λέτε λεβέντισσες, που κρατάνε ένα επίπεδο ΜΟΝΟ  από τις προσπάθειες του ανθρωπίνου δυναμικού τους. Γιατί εσείς, τα είχατε ούτως ή άλλως χεσμένα. Είναι τα σχολεία που έστελναν τους αριστούχους στις Μουσικολογίες. Είναι τα σχολεία που κρατούσαν τα παιδιά ΜΑΚΡΙΑ από τα ναρκωτικά και τα έστελναν στις ορχήστρες, Στις παρέες. Στα κουτούκια. Στις πίστες. Στα ρεμπετάδικα. Στις συναυλίες.
Είναι τα σχολεία ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΣΤΟ ΚΑΛΟΥΠΙ ΣΑΣ.
Για να παραφράσω το βιβλίο της μοδός….είναι αυτό που γουστάρει ο Έλληνας, ΗΛΙΘΙΕΣ!!!!!!
Και τώρα, το φέρατε από δω, το φέρατε από κει, μπλέξατε τα μπούτια σας με τον Καλλικράτη, τους Δήμους , τις Νομαρχίες, τα κονδύλια, πατήσατε τις maxi φουστίτσες σας με τα ψηλοτάκουνα manolo σας, μπουρδουκλωθήκατε που λένε και στην πατρίδα μου και τα κάνατε για άλλη μια φορά ΣΚΑΤΑ. Πάπαλα τα λεφτά για την σίτιση. Η οποία δωρεάν σίτιση και μεταφορά είναι ΙΔΡΥΤΙΚΟ στοιχείο του καταστατικού των εν λόγω σχολείων.
Τι θα κάνετε τώρα;;;
Θα αλλάξετε το καταστατικό;;;
Ή θα περιμένετε υπομονετικά κανά δυο μήνες, μέχρι να πέφτει ο ένας μαθητής πίσω από τον άλλον πάνω στο όργανό του από την πείνα;;;
Ή μήπως πρέπει να τους δίνουν οι γονείς το ταπεράκι, όπως τους το δίνουν στο ελεεινό ολοήμερό σας;;;
Ή μήπως πρέπει να γίνουν αμερικανάκια και να τρώνε μια και καλή στις 7 το απόγευμα;;;;
Ή μήπως να ψοφήσουν κι εντελώς από την πείνα σαν το γαϊδούρι του Χότζα για να ξεμπερδεύετε;;;
Κούκλες….δεν τα καταργείτε να πάει στο διάολο να τελειώνουμε;;; Μια και καλή. Αφού εκεί το πάτε. Μην δουλευόμαστε μεταξύ μας. Σε γυναίκα μιλάτε, 15 χρόνια στα αμαρτωλά μουσικοεκπαιδευτικά. Διαλύστε το, να τελειώνουμε.
Ένα τελευταίο θα σας (ξανα)πω, Αννούλα και Ευάκι και ας γίνω κουραστική. Δεν θα μπορέσω ΠΟΤΕ να καταλάβω, όσο κι αν επιστρατεύω τον κυνισμό μου, ΠΩΣ είναι δυνατόν από γυναίκες και ΜΑΝΕΣ να βγαίνουν ΤΕΤΟΙΑ ΛΟΓΙΑ, ΤΕΤΟΙΕΣ  ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ που να πλήτουν ευθέως πλέον τα παιδιά. Δεν το χωράει το ρημαδομυαλό μου, το οποίο, χωράει και χωνεύει τα πάντα.
Δεν θα μπορέσω ΠΟΤΕ να χωνέψω, πώς μια γυναίκα που σκίστηκε στα δυο για να γίνει μάνα, Γ@Μ@ΕΙ  στα δύο την Παιδεία και τα Παιδιά. Πάρτε άλλο Υπουργείο. Με την λύσσα που έχετε, πάρτε το Οικονομικών. Θα σκίσετε. Θα στείλετε το παχύδερμο σε μόνιμη σάουνα…
Γιατί έχω την αίσθηση…ρε γαμώτο….ότι όταν έρθει η αναπόφευκτη ώρα της κρίσεως, εσείς θα έχετε την πιο…..special μεταχείριση;; Μήπως επειδή ξεσκίσατε τα παιδιά μας;;;; Μάλλον….
Τσιμπάτε κι ένα τραγουδάκι που είχα ΠΟΛΥ καιρό να το ακούσω και μου ήρθε συνειρμικά….. Προσοχή στους στίχους κυρίες μου. Προσοχή…..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου