Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Το σχόλιο της μέρας 16/12/11


Αν δεν ήταν σοβαρό το θέμα , τότε θα έλεγα ότι πρόκειται για γελοιότητα ολκής.

Αφορά τις καταθέσεις των Ελλήνων στις τράπεζες της Ελβετίας, ένα θέμα πιασάρικο και όλοι τους κάνουν ευκαίρως ακαίρως δυο τρεις δηλώσεις την εβδομάδα, κατηγορώντας οι μεν τους δε και τούμπαλιν.

Ο Καρχιμάκης δε βρήκε την άρνηση των δεξιών να ανοίξουν οι λογαριασμοί, σαν λαχείο και μιλάει ότι μόνο οι δεξιοί έχουν λεφτά εκεί και γι αυτό δεν θέλουν τον έλεγχο.

Ο Πετσάλνικος ανέλαβε σταυροφορία για να δώσουν οι 300 εξουσιοδότηση ότι επιτρέπουν τον έλεγχο, για τον εαυτό τους ο καθένας, κάτι σαν το πόθεν έσχες και μέχρι στιγμής έχει την δική του υπογραφή και του Καρχιμάκη, από τους άλλους ούτε φωνή ούτε ακρόαση και ούτε θα γίνει τίποτα, αφού ήδη θάβεται τεχνηέντως το ζήτημα.

Πόση λοιπόν ελαφρότητα έχουν οι πολιτικοί, πόσο αριβισμό κρύβουν τα λόγια και οι πράξεις τους, πόσο λαϊκισμό εκπέμπουν οι ενέργειες τους. Προσέξτε τώρα, τι κάνουν, δημιουργούν ντόρο για το θεαθήναι, αυτοκαταγγέλονται, ενώ θα έπρεπε αυτοδικαίως τα εντεταλμένα όργανα του κράτους να κάνουν ότι πρέπει βάσει της νομοθεσίας.

Ζητούν από τον κάθε βουλευτή να γίνει έλεγχος της ηθικής και εντιμότητας του, αν είναι δυνατόν, ενώ το αντίστοιχο για τους απλούς πολίτες είναι ανεδαφικό και τελείως παράλογο.

Κοινώς λοιπόν και το λέω ξεκάθαρα είναι και πρόκειται για τη συνταγή του αιωνίου κουκουλώματος, κάτι που ισχύει χρόνια τώρα αδιατάρακτα και μάλιστα με επιτυχία πάντα.

Η μόνιμη τεχνική που χρησιμοποιείται, είναι να βαπτιστούν όλοι ύποπτοι και υποψίας ένοχοι, κι έτσι να χαθούν τα ίχνη και των λίγων που είναι οι πραγματικοί ένοχοι και τα λαμόγια .

Το ότι έχουν βουλευτές και μη λεφτά στην Ελβετία και αλλού είναι δεδομένο και γιατί να χρειάζεται η άδεια τους για τον έλεγχο και γιατί μόνο στους νυν και όχι και στους πριν και από την εποχή του Πάγκαλου που λέει ο λόγος; Τα ίδια γίνονταν χρόνια τώρα και θα γίνονται αν δεν μπει μαχαίρι και πέλεκυς κατά των παραβατών και δεν υπάρξουν τιμωρίες, τελεία και παύλα.

Αντί να τσεκάρουν το πόθεν και το εσχες του καθενός, ανακοίνωσαν ότι θα τους τσεκάρουν όλους από το 1974 και μετά.... Δηλαδή ποτέ και κανέναν.

Συμπέρασμα λοιπόν, ότι όλοι οι έλληνες πολιτικοί, προσπαθούν να πείσουν εμάς τους νομιμόφρονες πολίτες για την ηθική και εντιμότητα τους, με την γνωστή μέθοδο του Χάρυ Τρούμαν, « Αν δεν μπορείς να πείσεις κάποιους, μπέρδεψε τους».


Ασυμβίβαστος


Πηγή: supercomments.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου