Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Έλληνας Κροίσος με αδήλωτο Falcon 900



Διαβάστε για την υπόθεση που ανακάλυψε το ΣΔΟΕ, κάνοντας λόγο για ενδεχόμενο ξέπλυμα μαύρου χρήματος..... με πιθανότερο σενάριο την ύπαρξη offshore εταιρείας.

Στο αεροδρόμιο της Χίου εντοπίστηκε "παρκαρισμένο" αεροσκάφος τύπου Falcon 900, αξίας αγοράς 15.000.000 ευρώ και ιδιοκτησίας Έλληνα, που το κρύβει από την Εφορία.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Δημοκρατίας" (14/01), ως ιδιοκτήτες του πολυτελούς αεροσκάφους εμφανίζονται δύο έμποροι, οι φορολογικές δηλώσεις των οποίων σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογούν την απόκτηση και συντήρησή του.
Έλεγχος του ΣΔΟΕ, που βρίσκεται σε εξέλιξη τους τελευταίους δύο μήνες, έδειξε ότι το συγκεκριμένο ιδιωτικό τζετ εισήλθε στην Ελλάδα το πρώτο εξάμηνο του 2011 και έκτοτε παραμένει στο αεροδρόμιο του ακριτικού νησιού.
Ζητήθηκαν όλα τα απαραίτητα στοιχεία από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, από τα οποία προκύπτει ότι εισήχθη από τη Γαλλία, χωρίς όμως να μπορεί να διαπιστωθεί ποιος είναι ο αρχικός αγοραστής του. Φαίνεται μόνο, ποιοι είναι οι τωρινοί ιδιοκτήτες του.
Από το ΣΔΟΕ γίνεται λόγος για υπόθεση φοροδιαφυγής εκατομμυρίων ευρώ και ενδεχόμενο ξέπλυμα μαύρου χρήματος με πιθανότερο σενάριο αυτό της ύπαρξης offshore εταιρείας, πίσω από το αεροσκάφος.
Στη διάθεση των αρμόδιων Αρχών βρίσκονται ήδη όλα τα στοιχεία της ΥΠΑ, από τα οποία προκύπτει ότι τα καταγεγραμμένα στο νηολόγιό της αεροσκάφη είναι 104.
Εντύπωση με αφορμή τα στοιχεία προκαλεί το γεγονός, ότι μέσα σε μία διετία τα ιδιωτικά αεροσκάφη που βρίσκονταν στο ελληνικό νηολόγιο μειώθηκαν σχεδόν κατά το μισό.
Ο έλεγχος συνεχίζεται και στο νέο νηολόγιο, όπου φαίνεται να μεταφέρθηκαν πάνω από 100 ιδιωτικά τζετ, για να διαπιστωθεί εάν η μετακίνησή τους έγινε με νόμιμες διαδικασίες και αν καταβλήθηκαν οι προβλεπόμενοι φόροι.
Στο πλαίσιο του ελέγχου, εξετάζονται ακόμη και οι διαδικασίες συντήρησης και στάθμευσης των συγκεκριμένων αεροσκαφών, ποσό που ετησίως κυμαίνεται από 900.000 έως και 1.500.000 ευρώ, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΥΠΑ.

Δεν έχει τσίπα ο άνθρωπος


Η ώρα είναι 16.30.
Παρακολουθούσα την ομιλία του ΓΑΠ στο συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, αλλά δεν άντεξα άλλο. Αν συνέχιζα να βλέπω, μπορεί να έσπαγα την τηλεόραση και δεν είναι καιρός για τέτοια. 
Ο άνθρωπος δεν παίζεται. 
Δύο τινά μπορούν να συμβαίνουν.
Ή ο τύπος είναι παντελώς βλαξ και δεν νοιώθει τι συντελείται γύρω του ή είναι παμπόνηρος, αναίσθητος, αδίστακτος και δεν τον ενδιαφέρει τίποτα άλλο, πέραν των στόχων που του έχουν θέσει οι...εταίροι μας, που τόσο πολύ θέλουν το...καλό μας. 

Δεν άντεχα να ακούω άλλο για τις τεράστιες επιτυχίες του ΠΑΣΟΚ, όσον αφορά στην διαφάνεια στην ανάπτυξη και στην πρόοδο του Ελληνικού λαού.
Άραγε σε..... ποιό κράτος ζει αυτός ο άνθρωπος;
 

Δεν παρέλειψε βέβαια να πεί και για τα άδικα μέτρα που πάρθηκαν σε βάρος του λαού,β αλλά που ήταν για το καλό του δημόσιου συμφέροντος..!!!
Θα μας τρελάνει.!!!
Τόνισε επίσης την μεγάλη επιτυχία της υπομονής και αντοχής του λαού, που είχε ως αποτέλεσμα να επιβιώνουμε μέχρι τώρα. Μέχρι πότε θα επιβιώνουμε διασωληνωμένοι όμως δεν μας είπε. 
Το άλλο όμως; Κόντεψα να το ξεχάσω. 
Είμαστε η μόνη χώρα της Ευρώπης, είπε, που καταφέραμε να δανειστούμε τέτοια τεράστια ποσά για την σωτηρία μας.
Μήπως Γιωργάκη έπρεπε να το πείς αλλιώς; 
Είμαστε η μόνη χώρα που ξεπουλήθηκε τόσο άγρια και τόσο φτηνά στους Ευρωπαίους, ώστε να μας δανείσουν τα ποσά που ανέφερες, λες και μας τα χάρισαν. Γιατί δεν λές ότι θα είμαστε εγκλωβισμένοι στο μεγαλύτερο αδιέξοδο που γνώρισε τις τελευταίες δεκαετίες η χώρα μας; 
Κι όλα αυτά με τα περίφημα "σχέδια" σωτηρίας σας, που έρχονται οι ίδιοι που τα επικροτούσαν πριν λίγες μόνο μέρες και τώρα τα κρίνουν ως λανθασμένα και αντιλαϊκά.
Βλέπω αυτό το κενό, αυτό το ψυχρό βλέμμα σου και διακρίνω έναν αμετανόητο εκτελεστή, ένα δήμιο του λαού, που προσπαθεί ακόμη και στις τελευταίες στιγμές της πολιτικής του καριέρας, να εξαπατήσει και να αντιστρέψει την κοινή γνώμη, που ξέρει ακριβώς ποιά είναι αυτή.
Ο Έλληνας όμως, μέσα στην τραγική πραγματικότητα που ζει, απεκόμισε και κάτι καλό.
Κατάλαβε...!!! 
Κατάλαβε όλα τα παιχνίδια που παίζονται πίσω και μπροστά στα μάτια του, δήθεν για το καλό του και έρχεται η ώρα που θα μιλήσει όπως πρέπει.

Η επιστολή προσκύνημα – Κουλούρη στον Παττακό

Διαβάστε την επιστολή-προσκύνημα του Κίμωνα Κουλούρη
στον δικτάτορα Στυλιανό Παττακό, με την οποία διαμαρτύρεται για την απόλυσή του από την ΔΕΗ, δηλώνοντας ταυτόχρονα ""εθνικόφρονας και αντικομμουνιστής"".

Η επιστολή προσκύνημα – Κουλούρη στον Παττακό




Διαβάστε το πλήρες κείμενο και βγάλτε τα συμπεράσματά σας για το ποιος πραγματικά είναι ο άνθρωπος που «κλαίγεται» καθημερινά στα κανάλια…
«Προς Τον Εξοχώτατον Υπουργόν Βιομηχανίας


Ενταύθα
Κύριε Υπουργέ


Τυγχάνω εκ των απολυθέντων της Δ.Ε.Η. δυνάμει της υπ’ αριθμ. 2058/30.11.67 αποφάσεως…..
Σας βάσει της Θ/1967 Συντακτικής Πράξεως.
Η απόλυσις αύτη με γέμισε πικρία διότι πιστεύω ότι η μέχρι τούδε δράσις μου κατευθύνετο από πατριωτικά και εθνικά αισθήματα. Ολόκληρος η οικογένειά μου εστάθη πάντοτε αντιμέτωπος του Κομμουνισμού. Θεωρώντας τον, ως πράγματι είναι εχθρόν της πατρίδος και του λαού. Επιτρέψατέ μου να Σας αναφέρω ορισμένα γεγονότα τα οποία αποδεικνύουν αυτό.
1ον. Το έτος 1964 σαν συνδικαλιστής του Φοιτητικού Συλλόγου Ανωτάτης Εμπορικής αντιδρών εις την συνεργασίαν συνδικαλιστών οι οποίοι πολιτικώς ανήκον είς την Ε.Κ. και ΕΔΑ διεχώρισα την θέσιν μου και κατέβηκα ανεξάρτητος.
2ον. Το αυτό έτος κατά το οποίον ο Σύλλογος της Ανωτάτης Εμπορικής ηλέγχετο από την Αριστεράν έκανα σκληράς μάχας για να κρατηθούν οι φοιτηταί μακράν της επιρροής της Αριστεράς.
3ον. Το αυτό έτος αν ενθυμούμαι καλώς εις την β’ ή γ’ σπουδαστικήν συνδιάσκεψιν και ενώ η ΕΦΕΕ ηλέγχετο απόλυτα από την Αριστεράν, όλες οι θέσεις μου ήταν καθαρά Εθνικές και Αντικομμουνιστικές, ώστε συνεχώς να προπηλακίζομαι και να υβρίζομαι από τους συνέδρους της Αριστεράς, με τας φράσεις «κεντροφασίστα, χαφιέ, πουλημένε». Αν δε, υπάρχουν εις τα χείρας της αστυνομίας αι μαγνητοταινίαι εκείναι μπορούν να ακουστούν και να διαπιστωθούν τα γραφόμενά μου.
4ον. Σαν υπάλληλος της Δ.Ε.Η. ουδέποτε πολιτικολογούσα υπέρ μιας ορισμένης παρατάξεως ή υπέρ πολιτικού προσώπου. Βεβαίως δεν γνωρίζω τας συγκεκριμένας κατηγορίας στας οποία εστηρίχθην η απόλυσίς μου. Σας διαβεβαιώ όμως ότι η τοποθέτησίς μου ήτο τόσο ξεκάθαρη, Εθνική και προπάντων Αντικομμουνιστική χωρίς καν να υπάρχει περιθώριο για αμφιβολίες, πιστεύω δε ότι πολύ κακή υπηρεσία προσέφεραν στην πατρίδα και εις την Κυβέρνησιν οι καταγγέλοντές με.
Εις τον στρατόν που υπηρέτησα λοχίας σιτιστής ήμουν πάντα νομοταγής και πρόθυμος έτοιμος και την ζωήν μου να προσφέρω δια την υπεράσπισην των Εθνικών Ιδανικών.
Εις την Δ.Ε.Η. ουδέποτε έδωσα το δικαίωμα εις προϊσταμένους μου να με παρατηρήσουν, πιστεύω δε ότι η απόδοσίς μου ήτο αρίστη. Εργαζόμουν, εσπούδαζα και συγχρόνως βοηθούσα την οικογένειάν μου, αποτελουμένη από έναν ακρωτηριασμένον, από έναν ανάπηρον πατέραν, από μία βαρέως ασθενούσα μητέρα και από άλλα πέντε αδέρφια. Ο πατέρας μου σταθείς πάντα σκληρά αντιμέτωπος του κομμουνισμού ήτο εντεταγμένος εις τας Εθνικάς Ομάδας του ΕΔΕΣ, δια την αντικομμουνιστική του δράση έχει τιμηθεί δις.
Κατόπιν όλων των ανωτέρω παρακαλώ θερμώς όπως επανεξετάσετε την περίπτωσίν μου κκαι τύχω της επιεικείας Σας, υποσχόμενος ότι πάντα θα διέπομαι από υψηλά εθνικά αισθήματα και με πίστιν θα υπηρετήσω τον λαόν και θα βοηθήσω δια την εκπλήρωση των σκοπών που έταξε η Εθνική Κυβέρνησις. Δια την πιστοποίησιν όλων των ανωτέρω προτείνω όπως εξετασθούν οι ακόλουθοι μάρτυρες:


1ος. Κουλούρης Κων/νος, αντισυνταγματάρχης πεζικού 10ον Τ.Ο.Μ.
2ος. Κουλούρης Ανδρέας, σμήναρχος ε.α.
3ος. Βάσιλας Δημήτριος, ανθυπολοχαγός, Κρέσνας 83, Πολύγωνον
4ος. Γεωργιάδης Γεώργιος, εκτελωνιστής, Λεωφόρος Αλεξάνδρας 60
5ος. Βουγιούκας Νικόλαος, φοιτητής Ανωτάτης Εμπορικής και τέως πρόεδρος ΑΣΟΕΕ, Βασιλέως Γεωργίου 19, Ζωγράφου.
6ος. Τσάκωνας Αναστάσιος, φοιτητής Ανωτάτης Εμπορικής, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Συλλόγου Φοιτητών, Τεμαίου 11.
Ευπειθέστατος
Ο αιτών

Κίμων Κουλούρης».
Υ.Γ. Όσο για την απάντηση του -πλέον αντιστασιακού- πρώην υφυπουργού στη δημοσιοποίηση της ανωτέρω επιστολής; – Προβοκάτσια των μυστικών υπηρεσιών… Λες και στη Χούντα ήταν μέντιουμ να προβλέψουν το 1968 πως ο Κίμωνας θα γνώριζε τον Παπανδρέου και θα τον «μάθαινε ο θυρωρός της πολυκατοικίας του», για του την «στήσουν»…

Όμορφα μαθηματικά


Όμορφα μαθηματικά


Ένας ιδιαίτερα ενδιαφέρον τρόπος 
για να δει κανείς την ομορφιά των μαθηματικών.




Όμορφα μαθηματικά

Κατηγοριες μισθών στην Ελλάδα


 Κατηγοριες μισθών στην ΕλλάδαΑπό το 2012 ισχύουν οι εξής κατηγορίες μισθών:
1. "Ο μισθός πρόωρη εκσπερμάτιση", μόλις τον βάζεις στην τσέπη τελειώνει!
2. "Ο μισθός κρεμμύδι", μόλις τον παίρνεις βάζεις τα κλάματα.
3. "Ο μισθός καταιγίδα", ξοδεύεται αστραπιαία.
4. "Ο μαγικός μισθός", ξοδεύεται με μαγικό τρόπο.
5. "Ο μισθός δίαιτα" σε αδυνατίζει δωρεάν.
6. "Ο μισθός φάντασμα" αυτόν που θα παίρνουν οι περισσότεροι Έλληνες!

Πώς θα καταλάβεις ότι ζεις στην Ελλάδα


Πώς θα καταλάβεις ότι ζεις στην Ελλάδα
* Δεν τρως ποτέ βραδινό πριν τις 10µµ.
* Πρέπει τουλάχιστον πέντε φορές το χρόνο να τραβηχτείς στον σταθµό των ΚΤΕΛ για να παραλάßεις έναν τενεκέ λάδι, έναν τενεκέ µέλι, έναν τενεκέ φέτα, ρίγανη, τσάι βουνού, ελιές και λεµόνια.
* Στη γειτονιά σου υπάρχει τουλάχιστον µια οδός που λέγεται Ελευθερίου Βενιζέλου.
* Όποτε ταξιδεύεις στο εξωτερικό απορείς πως ο κόσµος ζει χωρίς περίπτερα.
* Υπάρχει µεγάλη πιθανότητα να πέσεις σε µποτιλιάρισµα στις 6π.µ.της Κυριακής.
* Σε τσαντίζει το ότι για να πας να ψωνίσεις το Σάββατο πρέπει να ξυπνήσεις νωρίς, επειδή τα µαγαζιά κλείνουν στις 3.
* Χειροκροτάς τον πιλότο όταν προσγειωθείς.
* Έχεις αυτοκίνητο που κοστίζει πάνω από 60.000 ευρώ και αρνείσαι να το δώσεις στον παρκαδόρο γιατί θεωρείς κλοπή τα 5 ευρώ που σου ζητάει.
* Αναρωτιέσαι γιατί ο φραπές δεν έχει διεθνή επιτυχία.
* Αγαπηµένη σου ασχολία όταν ταξιδεύεις στο εξωτερικό για να ξεφύγεις λίγο από την Ελλάδα, είναι να ψάχνεις για άλλους Έλληνες.
* Δεν σου κάνει εντύπωση γοµάρι 30 χρονών να ζει µε τους γονείς του ή 25 και να µην έχει βγάλει ούτε µεροκάµατο.
* Νηστεύεις, αλλά κάθε φορά µε διαφορετικούς όρους.
* Ποτέ δεν σου φτάνουν τα χρήµατα για τα ßασικά είδη ανάγκης, αλλά πάντα σου περισσεύουν για τα είδη πολυτελείας.
* Μισείς τους δηµοσίους υπαλλήλους, αλλά όνειρο ζωής είναι να γίνεις ένας από αυτούς.
* Κυριακή πρωί κοινωνάς στην εκκλησία και το απόγευµα ρίχνεις Χριστοπαναγίες στο γήπεδο.
* Διπλοπαρκάρεις για τσιγάρα κλείνοντας το δρόµο και απολογείσαι σ’ αυτούς που κορνάρουν, αλλά στο παρακάτω στενό πλακώνεις τον οδηγό που έκανε ακριßώς το ίδιο.
* Καυχιέσαι που ήσουν Λοκατζής στο Μεγάλο Πεύκο χλευάζοντας τους πεζικάριους, αλλά βάζεις βύσµα για να πάει ο γιος σου κέντρο στην Κόρινθο και ειδικότητα διαβιβαστής στο Χαϊδάρι.
* Πας γυµναστήριο και καπνίζεις και ένα πακέτο τσιγάρα τη µέρα.
* Καυχιέσαι για τις κατακτήσεις του γιού σου αλλά περηφανεύεσαι ότι η κόρη σου είναι παρθένα.
* Προειδοποιείς µε τα φώτα για µπλόκο
* Όταν σταµατάς στο φανάρι έχεις το χέρι στην κόρνα.
*Πάντα αναρωτιόσουν σε τι διάολο χρησιµεύει η "διάβαση πεζών"


Εάν διασχίσετε παράνομα τα σύνορα


Εάν διασχίσετε παράνομα τα σύνορα
Οι συνέπειες που θα υποστείτε αν διασχίσετε παράνομα τα σύνορα κάθε κράτους.

Εάν διασχίσετε παράνομα τα σύνορα της Βόρειας Κορέας, τρώτε 12 χρόνια σκληρής εργασίας.
Εάν διασχίσετε παράνομα τα σύνορα του Ιράν, κρατείστε επ' αόριστον.
Εάν διασχίσετε παράνομα τα σύνορα του Αφγανιστάν, τρώτε σφαίρα.
Εάν διασχίσετε παράνομα τα σύνορα της Σαουδικής Αραβίας, θα πρέπει να φυλακιστείτε.
Εάν διασχίσετε παράνομα τα σύνορα των ΗΠΑ, θα υποστείτε ξυλοδαρμό από την τοπική αστυνομία.
Εάν διασχίσετε παράνομα τα σύνορα της Κίνας, μπορεί να μην ακουστείτε ποτέ ξανά.
Εάν διασχίσετε παράνομα τα σύνορα της Βενεζουέλας, θα περαστείτε για κατάσκοπος και θα σφραγιστείτε σε κάποιο κελί.
Εάν διασχίσετε παράνομα τα σύνορα της Κούβας, θα σαπίσετε σε πολιτική φυλακή.
Εάν διασχίσετε παράνομα τα σύνορα της Ελλάδας παίρνετε τα εξής:
- Μια θέση εργασίας
- Μια άδεια οδήγησης
- Κοινωνική ασφάλιση
- Πρόνοια
- Κουπόνια συσσιτίου
- Πιστωτικές κάρτες
- Επιδότηση ενοικίου ή δάνειο για να αγοράσετε ένα σπίτι,
- Δωρεάν παιδεία
- Δωρεάν υγειονομική κάλυψη
- Δωρεάν εξόδους από τις φυλακές και σε πολλές περιπτώσεις...
- Μπορείτε ακόμη και να ψηφίσετε
Αν πάρετε όλα τα παραπάνω, δώρο η ιθαγένεια.

ΤΟ «ΜΕΓΑ» ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΛΑΜΟΓΙΩΤΑΤΟΥ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ…


 ΤΟ «ΜΕΓΑ» ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΛΑΜΟΓΙΩΤΑΤΟΥ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ…
του Χάρρυ Κλυνν
Μας είχαν πρήξει τα παπάρια με τον λαμογιώτατο Παπαδήμο τα άλλα χοντρολαμόγια που μας τον φορτώσαμε στο σβέρκο.
Έχει, λέει, μεγάλες γνωριμίες, θα τύχουμε διαφορετικής αντιμετώπισης από τους εταίρους μας, από την Τρόικα και το ΔΝΤ!
@@, μύδια… Όσο την είδατε εσείς την διαφορετική αντιμετώπιση, άλλο τόσο την είδα κι εγώ.
Οι εκβιασμοί, εκβιασμοί! «Αν δε κάνετε αυτό που σας λέμε ξεχάστε τη δόση που περιμένετε…»
Οι απειλές στο φουλ από την Τρόικα! «Θα έρθουμε στην Αθήνα μόνο αν διαπιστώσουμε κάποια πρόοδο!!!»
Οι διαρροές από τα μεγάλα κεφάλια της Ευρωζώνης καλά κρατούν! «Ένα βήμα από την χρεοκοπία η Ελλάδα»
Κι ο Παπαδήμος με τους 50 λεχρίτες που παριστάνουν τους υπουργούς τα ξύνουν και πουλάνε φύκια γα μεταξωτές κορδέλες… 11 στην Ιταλία, 50 εδώ!!! ΕΠΡΕΠΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΒΟΛΕΨΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ… Να κάνουμε μάγκα και τον Κομανέτσο με το βοριδογεωργιαδοσκυλολόι του και να φορτώσουμε στις πλάτες του μουρόχαβλου του Σαμαρά ευθύνες που δεν του ανήκουν για να μπορούν οι τσαλαπατημένοι Έλληνες να λένε. «όλοι τους ίδιοι είναι»
Μια χαρά πάει το καράβι για τους μειοδότες, τους ανθέλληνες και τα τσανάκια της παγκόσμιας τάξης πραγμάτων… Πρίμα…
Πάρτε κι ένα Αγγλικό δίκαιο και κάντε την γαργάρα…
Κι εσύ μαλάκα Έλληνα που ψήφιζες με χέρια και με πόδια τη σοσιαλιστική μαφία του μυαλοσακατεμένου, βγάλτην τώρα με τέσσερα κατοστάρικα το μήνα και μη μιλάς και πολύ, μη σου τα κόψω κι αυτά και σε στείλω αδιάβαστο στα συσσίτια του Δήμου και της εκκλησίας…
Όχι μόνο επιτυχημένος, ΣΟΥΠΕΡ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ είσε λαμογιώτατε Παπαδήμο… Τέτοιο καϊνάρι που θα βρίσκανε οι σκατόψυχοι γερμανοαμερικανοτσολιάδες… Ταίρι δεν έχεις στην επιτυχία!
Όχι φυσικά για την Ελλάδα και τον Ελληνικό λαό, αλλά για τα καθάρματα του τοκογλυφικού κεφαλαίου που δεν ξέρω, όμως, πως θα σε γλυτώσουν όταν θα αρχίσουν να πέφτουν τα κλωτσίδια…

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ….



 Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ….
Σε αυτό τον χρόνο θα γίνει η μεγάλη γιγαντομαχία μεταξύ της Παγκοσμιοποίησης και των Ελλήνων, των Ελλήνων που τάχθηκαν να φυλάνε Θερμοπύλες.
Το Πάνθεον των νέων γιγάντων που καταγράφονται με χρυσά γράμματα στην Νεοελληνική Ιστορία. Ήρωες που δεν σκύβουν το κεφάλι, δεν δελεάζονται από το χρήμα,τη θέση,το βόλεμα και τη συναλλαγή, γιατί εργάζονται για το καλό της ανθρωπότητας. Η ποιότητα του πνεύματος και της ψυχής τους απέραντη. Δεν τους γράφω για να μη τους στοχοποιήσω, αλλά αργά ή γρήγορα θα τους μάθετε.
Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος έχει αρχίσει. Οι ψυχολογικές επιχειρήσεις είναι τρομακτικές. Το ψέμα και η προπαγάνδα ρέει άφθονο από τα προδοτικά ΜΜΕ. Διαστημόπλοια, ιώσεις, χαράτσια, ψεκασμοί, σεισμοί, ΗΑΑRP και καταποντισμοί προσπαθούν να κάμψουν το φρόνημα του Λαού, που παρά την διαφθορά και τη συναλλαγή αντιστέκεται.
Το ευχάριστο είναι ότι όλοι οι ευαισθητοποιημένοι Ευρωπαίοι αλλά και πολίτες από Καναδά, ΗΠΑ, Νότιο Αμερική, Αυστραλία , Ιαπωνία και Κίνα θέλουν να πάρουν την Ελληνική υπηκοότητα. Μία υπεύθυνη πολύγλωσση Δήλωση είναι αναγκαία προκειμένου να καταγράφωνται όλοι αυτοί οι παγκόσμιοι συμπατριώτες.
Η Παγκοσμιοποίηση άρχισε, αλλά εργάζεται υπέρ της Ελλάδος. Οι Έλληνες Φιλόλογοι, Ιστορικοί, δάσκαλοι, βιβλιοπώλες, που αγαπάνε τον Ελληνισμό είναι οι «γιατροί του πνεύματος χωρίς σύνορα», που προσφέρουν τους κωδικούς πρόσβασης σε όλο τον κόσμο για να μπορούν να διαβάζουν και να αντιλαμβάνονται την Αρχαία Ελληνική φιλοσοφία.
Κυρίες και Κύριοι έχετε καταστεί η πλατφόρμα πάνω από την οποία θα γίνει ο πόλεμος. Δεν εξαγοράζεστε ούτε πτοείσθε. Χρησιμοποιείστε όλους τους διαδικτυακούς κόμβους και μηχανισμούς χωρίς φόβο και πάθος. Έχετε το ρόλο του Θεού Ερμή.

Για την Ελλάδα ρε γαμώτο!

Σήμερα μπήκε άλλο ένα καρφί στο σώμα της Ελλάδας μας, στο Σταυρό που την έβαλαν οι “φίλοι και σύμμαχοί της” με την βοήθεια των δοσίλογων ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ. 
Ο Ούγγρος πρωθυπουργός, όπως και ο Βρετανός πρωθυπουργός, αρνήθηκαν να υπογράψουν. 
Ο Έλληνας πρωθυπουργός κος Λογοθετόπουλος, συγνώμη Παπαδήμος ήθελα να πω, υπέγραψε εν ονόματι του Ελληνικού Λαού την παράδοση της χώρας μας στα Γερμανικά στρατεύματα κατοχής. 
Μόνο που τον Παπαδήμο δεν τον εξέλεξε ο Ελληνικός Λαός. Τον εξέλεξαν ακροδεξιοί κολοτούμπες, ακροδεξιοί συνεργάτες των Ναζί. 
Των σύγχρονων Ναζί της Μέρκελ. 
Η εποχή που η Ελλάδα έλεγε ΟΧΙ και στήριζε την Λευτεριά της και την αξιοπρέπειά της πέρασε. 
Τελευταίος μεγάλος Έλληνας πολιτικός που σήκωσε το ανάστημά του ΚΟΝΤΡΑ στους νταβατζήδες (Αμερική, Γερμανία και ΣΙΑ), ήταν ο… Κώστας ο Καραμανλής. 
Ελπίζω να τον ξαναδώ στην ηγεσία της χώρας μου για να νιώσω και πάλι υπερήφανος ως Έλληνας. 
Για να ξαναδώ την χώρα μου στη θέση που της ανήκει. 
Για να να μου φύγει η κατάθλιψη και να ξαναγίνω ο πρώτος μάγκας της Ευρώπης. 
Για να ζω ελεύθερος, ανέμελος κι ευτυχισμένος. 
Κώστα Καραμανλή είσαι ο μόνος που μπορεί. 
Γι αυτό μην αργείς!!!! 
Για την Ελλάδα ρε γαμώτο!!!!

Οι «καυτοί» φάκελοι για τον Νίκο στα χέρια εκδοτών, επιχειρηματιών και πρωτοκλασάτων υπουργών

Στα χέρια επιχειρηματιών και εκδοτών βρίσκονται φάκελοι με επιχειρηματικές δραστηριότητες του Νίκου Παπανδρέου, αδελφού του πρώην πρωθυπουργού. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του newpost.gr, αντίγραφα των φακέλων βρίσκονται και στα χέρια υπουργών της κυβέρνησης. Σύμφωνα με ανθρώπους οι οποίοι έχουν ενημερωθεί για το περιεχόμενο των συγκεκριμένων φακέλων, το περιεχόμενο είναι «καυτό» και 

























δημιουργεί τεράστια ερωτήματα, όχι μόνο για τις δραστηριότητες του αδελφού του πρώην πρωθυπουργού, αλλά και για τη σκοπιμότητα κάποιων κυβερνητικών αποφάσεων.
Υπενθυμίζουμε ότι κατά το παρελθόν, το newpost.gr είχε αποκαλύψει ότι στο χρονικό διάστημα κατά το οποίο ο Γιώργος Παπανδρέου ήταν πρωθυπουργός, ένας τέτοιος φάκελος είχε φτάσει στο Μέγαρο Μαξίμου, προκαλώντας ανησυχία προβληματισμό και συσκέψεις. 
Σημειώνουμε ότι ο Νίκος Παπανδρέου έχει σχέσεις (και επαγγελματικές) με διάφορους οίκους του εξωτερικού οι οποίοι δραστηριοποιούνται και στις χρηματοπιστωτικές συναλλαγές, έστω και αν ο ίδιος ασχολείται με άλλο αντικείμενο. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε το ακριβές περιεχόμενο των φακέλων.
Γνωρίζουμε όμως ότι έχουν διακινηθεί από επιχειρηματίες οι οποίοι ένοιωσαν να απειλούνται από ορισμένες επιλογές του Γ. Παπανδρέου. Δεν γνωρίζουμε επίσης αν το περιεχόμενο των φακέλων χρησιμοποιηθεί για να επισπεύσει τις αλλαγές κορυφής στο ΠΑΣΟΚ ή για να επηρεάσει στελέχη και βουλευτές όταν τεθεί θέμα νέας ηγεσίας. Ωστόσο λέγεται ότι τα ενδεχόμενα αυτά, σταθμίζονται σοβαρά από τον Γ. Παπανδρέου. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που ήδη γίνονται νύξεις για «συμφέροντα» που κινήθηκαν για την «ανατροπή» του.










ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ


Ο Θεός να λυπηθεί αυτή την ύστατη ώρα την χώρα των μακάρων, των λωτοφάγων, των easy listening , των παρατηρητών, των σχολιαστών, των οπαδών, των ψηφοφόρων  και των κομματόσκυλων… 



Λίγο πριν βαρέσουμε κανόνι, προς δόξα των αρπακτικών, των απατεώνων, των νταβατζήδων, των ρουφιανοδημοσιογράφων, των πρακτόρων και των μειοδοτών πολιτικών, άρχισε το πλιάτσικο… 


Η αρχή έγινε από την Εθνική πινακοθήκη!


Και να σκεφτεί κανείς ότι ενταχθήκαμε στη Ευρωπαϊκή οικογένεια για να εξασφαλίσουμε την ακεραιότητα της Πατρίδας και την Εθνική μας Κυριαρχία… 


Ο Θεός να λυπηθεί την Πατρίδα των Ελλήνων… Όσων έχουν ακόμα απομείνει και θεωρούν χρέος τους να χύσουν το αίμα τους γι αυτήν… 
 
Βασίλης Ν. Τριανταφυλλίδης
(Χάρρυ Κλυνν)

Σε τροχιά γύρω από τη σελήνη δύο νέα σκάφη της NASA.

Σε ελλειπτικές τροχιές γύρω από τη Σελήνη τέθηκαν δύο μη επανδρωμένα διαστημικά σκάφη της NASA, έπειτα από ταξίδι 100 ημερών και πλέον, προκειμένου να καταγράψουν αναλυτικά τις διακυμάνσεις της βαρύτητάς της.
Κατά τους επόμενους δύο μήνες, τα δίδυμα σκάφη της αποστολής GRAIL (Gravity Recovery and Interior Laboratory) θα προσαρμοστούν σταδιακά στην καλύτερη δυνατή κυκλική τροχιά πάνω από το φεγγάρι, σε υψόμετρο περίπου 55 χιλιομέτρων, ώστε να αρχίσουν μέσα στον Μάρτιο να καταγράφουν τις αυξομειώσεις της βαρύτητας, βγάζοντας τα ανάλογα συμπεράσματα για το τι υπάρχει στο εσωτερικό της Σελήνης.
Καθώς τα σκάφη θα πετούν πάνω από πιο πυκνές ή πιο αραιές και με μεγαλύτερη ή μικρότερη βαρύτητα περιοχές, η ταχύτητά τους αναγκαστικά θα επιταχύνεται ή θα επιβραδύνεται ανεπαίσθητα, όχι περισσότερο από ένα απειροελάχιστο κλάσμα του δευτερολέπτου, λόγω της άνισης κατανομής της μάζας στο εσωτερικό του φεγγαριού.
Συνδυάζοντας αυτές τις μικρές μεταβολές ταχύτητας των δύο σκαφών, που το ένα θα ακολουθεί το άλλο σε απόσταση 100 - 200 χλμ., οι επιστήμονες θα είναι σε θέση να χαρτογραφήσουν με μεγαλύτερη ακρίβεια από ποτέ τη σεληνιακή βαρύτητα, η οποία είναι περίπου το ένα έκτο της γήινης.
Ύστερα από περισσότερες από 100 αποστολές στο φεγγάρι (μεταξύ των οποίων οι έξι επανδρωμένες αποστολές του προγράμματος «Απόλλων» κατά την περίοδο 1969-72, στο πλαίσιο των οποίων 12 Αμερικανοί αστροναύτες περπάτησαν πάνω του), οι επιστήμονες έχουν ακόμα ένα σημαντικό κενό στις γνώσεις τους, όσον αφορά τι ακριβώς υπάρχει όχι πάνω, αλλά μέσα στη Σελήνη.
Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι ο δορυφόρος της Γης σχηματίστηκε όταν ένα ουράνιο σώμα, μεγάλο όσο ο 'Αρης, προσέκρουσε στη Γη και από την τρομακτική σύγκρουση, λίγο μετά τη δημιουργία του ηλιακού του συστήματος πριν από περίπου 4,5 δισεκατομμύρια χρόνια, τα απομεινάρια που εκτινάχθηκαν στο διάστημα, άρχισαν να περιφέρονται γύρω από τη Γη, υπό την επίδραση της γήινης βαρύτητας, ώσπου συμπυκνώθηκαν τελικά σε ένα δορυφόρο.
Στην πραγματικότητα, όμως, ξέρουν περισσότερα για τον μακρινό ’ρη παρά για την κοντινή Σελήνη, σύμφωνα με την επικεφαλής επιστήμονα της νέας αποστολής, Μαρία Ζούμπερ, του πανεπιστημίου ΜΙΤ. Όπως τόνισε, παραμένουν ακόμα διάφορα αναπάντητα ερωτήματα σχετικά με τη γεωλογική εξέλιξη της Σελήνης, όπως π.χ. γιατί η σκοτεινή πλευρά της είναι μορφολογικά τόσο διαφορετική (πιο ορεινή) από αυτήν που μόνιμα «βλέπει» τη Γη (πιο επίπεδη).
Η Σελήνη χρειάζεται περίπου τον ίδιο χρόνο για να κάνει μια πλήρη περιστροφή γύρω από τον άξονά της, με τον χρόνο που χρειάζεται για μια πλήρη περιφορά γύρω από τη Γη, κάτι που εξηγεί γιατί βλέπουμε μόνο την ίδια πλευρά της. Το 1959, για πρώτη φορά, το σοβιετικό μη επανδρωμένο σκάφος «Λούνα 3» φωτογράφισε τη μακρινή σκοτεινή πλευρά τής Σελήνης, η επιφάνεια της οποίας έκτοτε φέρει μέχρι σήμερα ουκ ολίγες σοβιετικές ονομασίες.
Τα σκάφη της αποστολής GRAIL (συνολικού κόστους περίπου 500 εκατ. δολαρίων), τα οποία κατασκευάστηκαν από αμερικανική εταιρεία, τροφοδοτούνται με ηλιακή ενέργεια. Εάν οι μπαταρίες τους καταφέρουν να επιβιώσουν από την επόμενη έκλειψη της Σελήνης, που θα συμβεί τον Ιούνιο, όταν θα «κρυφτεί» πίσω από τη σκιά της Γης για μερικές ώρες, τότε θα έχουν την ευκαιρία να επεκτείνουν το έργο τους έως το τέλος του 2012.

ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΕΧΝΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ !!!




ΣΥΓΧΑΡΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΛΕΓΟΜΕΝΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ,!που οι περισσότεροι από σας ασκείτε την εξουσία σήμερα.!!!!!!!!


Το σύνθημα που φωνάζατε τότε κατά της δικτατορίας του Παπαδόπουλου και ήταν το ΨΩΜΙ – ΠΑΙΔΕΙΑ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και που πολλοί από σας τους κυβερνητικούς υπουργούς, βουλευτές και λοιπούς αξιωματούχους, τότε ίσως το πιστεύατε (διότι εκ των πραγμάτων αποδεικνύεται το αντίθετο), 


Σήμερα έγινε ΠΕΙΝΑ – ΔΥΣΤΥΧΙΑ – ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ και μάλιστα με τη συμμετοχή δια της ψήφου σας στα νομοθετήματα που έφερε προς ψήφιση η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ του Γ. Παπανδρέου αλλά και η σημερινή υπό τον Λουκά Παπαδήμο, που εξακολουθεί 
να λαμβάνει μέτρα και να εφαρμόζει τα ήδη ψηφισθέντα και μάλιστα με την συγκατάθεση του κόμματος του Σαμαρά και του κόμματος της ΡΗΞΗΣ και ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ, το ΛΑ.Ο.Σ, και το οποίο συνετάχθη με την πολιτική του ΠΑΣΟΚ από συγγραφής του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ και εντεύθεν.


Ο λαός εξαθλιώνεται, παιδιά να πεινάνε και να λιποθυμούν στα σχολεία, αξιοπρεπείς άνθρωποι να ψάχνουν στα σκουπίδια και στα υπόλοιπα φθαρτά των λαϊκών αγορών και διάφορα άλλα δυσάρεστα πράγματα που μάλλον εσείς δεν τα βλέπετε ούτε τα ακούτε, ούτε και βλέπετε τους ανήμπορους ανθρώπους στους πάγκους των σούπερ μάρκετ να προσπαθούν να μετρήσουν τα μπακιρένια κέρματα, για να αγοράσουν το γιαουρτάκι τους, κοιτάζοντας με βλέμμα ικετευτικό την ταμία σε περίπτωση που δεν τους φτάνουν …


Και σεις; Απλώς οι περισσότεροι από σας ψευτοαντιστέκεστε, όπως και τότε, και απολαμβάνετε τους κόπους και τον ιδρώτα της τότε “αντίστασής σας”.
Τολμήστε τώρα να κάνετε μια βόλτα σε κάποια λαϊκή αγορά, όπως συνηθίζετε να κάνετε κατά την προεκλογική περίοδο, με το ψευτοχαμόγελο στα χείλη και μοιράζοντας πολυτελή φυλλάδια με ψεύτικες υποσχέσεις για να διαπιστώσετε την ωμή πραγματικότητα.


Πηγαίνετε να δείτε τις ουρές των συνανθρώπων μας στα συσσίτια που παρασκευάζουν και διανέμουν οι δήμοι, η εκκλησία και άλλοι κοινωνικοί φορείς, για να θυμηθείτε αυτά που βλέπατε σε κινηματογραφικές ταινίες από την περίοδο της κατοχής.
Ρωτήστε τα παιδιά φίλων σας που πηγαίνουν σε δημόσια σχολεία (διότι τα δικά σας μάλλον σε καλά ιδιωτικά θα φοιτούν) για να διαπιστώσετε ότι μέσα Δεκεμβρίου ήδη και βιβλία στα σχολεία δεν έχουν διανεμηθεί ακόμη !


Δυστυχώς εκεί καταντήσατε με τη πολιτική σας, αυτό τον περήφανο λαό που αγωνίσθηκε για ένα καλύτερο μέλλον αλλά τον καταδικάσατε με τα λάθη σας αλλά και τις παραλείψεις σας, σε ένα ζοφερό και εξαθλιωμένο παρόν, χωρίς ελπίδα, χωρίς μέλλον, αλλά και χωρίς χαμόγελο.


Και ότι υποτίθεται του δώσατε τα τελευταία 30 χρόνια εν ονόματι της κοινωνικής δικαιοσύνης, ισότητας, αναδιανομής του εισοδήματος κλπ βαρύγδουπων λέξεων, του τα πήρατε μέσα σε δυο χρόνια και τον μεταφέρατε στη δεκαετία του 50 και 60 και ίσως και χειρότερα, διότι ακόμη φως στο βάθος του τούνελ δεν φαίνεται πουθενά. 


Και πλέον όλων των άλλων, εξακολουθείτε να θέλετε να μας σώσετε.
ΟΧΙ τέτοιους σωτήρες του βεληνεκούς του δικού σας δεν τους θέλουμε και αυτό να το καταλάβετε καλά όσο είναι καιρός.


Διότι ο κόσμος αφυπνίσθηκε και δεν σας εμπιστεύεται, όπως καλά θα το έχετε καταλάβει από τα κοσμητικά επίθετα με τα οποία σας «λούζει», οσάκις του δίνεται η ευκαιρία.


Και να θέλετε να μας κάνετε να ξεχάσουμε τα κατορθώματά σας, δεν θα το επιτρέψει η γενική εξαθλίωση της χώρας μας, που είναι πλέον οφθαλμοφανής σε όλα τα επίπεδα …ΕΥΓΕ ΣΑΣ.!!!!!!!

Τι συμβαίνει μετο αρθρο 13 και το πρόγραμμα Ηλιος;

20111209-214717.jpg



Ανατριχίλα προκαλεί το άρθρο 13 του Κειμένου Συμπερασμάτων της Συνόδου Κορυφής που αναφέρεται στο πως θα εξοφληθεί το ελληνικό χρέος.
Για πρώτη φορά ένα ελεύθερο (τυπικά τουλάχιστον) κράτος δέχεται να εκχωρεί όλα τα έσοδά του από ένα τεράστιο επενδυτικό πρόγραμμα, το πρόγραμμα ΗΛΙΟΣ στους δανειστές του, να έχουν οι δανειστές του τον απόλυτο έλεγχο, την τιμολόγηση, την πώληση και την αγορά και να μην μπορεί ούτε μία κιλοβατώρα από αυτό το τεράστιο έργο να απορροφηθεί από την εγχώρια αγορά!
Σε άλλες εποχές όποιος υπέγραφε τέτοιο κείμενο τον περίμενε το εδώλιο του δικαστηρίου με την κατηγορίας της απιστίας και της ζημίας ιδιαιτέρως μεγάλης αξίας σε βάρος του δημοσίου. Σήμερα η κυβέρνηση πανηγυρίζει. Είναι η πρώτη φορά που ένα επενδυτικό πρόγραμμα αναφέρεται ονομαστικά σε ένα τέτοιο κείμενο ενδεικτικό 
της σημασίας και του βάρους που δίνουν οι Γερμανοί σε αυτή την επένδυση.
Η ακριβής διατύπωση του άρθρου 13 είναι η εξής: «Greece commits future cash flows from project Helios or other privatisation revenue in excess of those already included in the adjustment programme to further reduce indebtedness of the Hellenic Republic by up to 15 billion euros with the aim of restoring the lending capacity of the EFSF».
Δηλαδή η Ελλάδα δεσμεύεται όλα τα έσοδα από το ΗΛΙΟΣ να πάνε για αποπληρωμή του δανείου, μέχρι το ποσό των 15 δισεκατομυρίων ευρώ. Είναι η πρώτη φορά που ένα μελλοντικό επενδυτικό πρόγραμμα της Ελληνικής Δημοκρατίας και όχι πρόγραμμα ιδιωτικοποίησης δεσμεύει όλα τα μελλοντικά του έσοδα για την αποπληρωμή των δανείων! Και ποιος θα αγοράζει το ρεύμα; Η Γερμανία!
Ποιος θα πουλά το ρεύμα; Η Γερμανία!
Ποίου οι εταιρείες θα ωφεληθούν από την κατασκευή του έργου; Οι γερμανικές!
Πόση ποσότητα ρεύματος θα απορροφάται από την διψασμένη ενεργειακά τοπική αγορά; Ούτε μισό watt! Η Ελλάδα θα παράγει ενέργεια για τη Γερμανία με πολύ χαμηλότερο κόστος απ’ότι παράγεται στην Γερμανία λόγω της μεγάλης ηλιοφάνειας στη χώρα.
Οι Γερμανοί θα εισπράττουν τις επιδοτήσεις από την τράπεζα KfW και τα λεφτά που θα βγάζουν θα τα εισπράττουν πάλι οι Γερμανοί.
Πρακτικά πρόκειται για ένα δεύτερο κατοχικό δάνειο: Οι Γερμανοί ζητάνε την έκταση, δανεική κι αγύριστη, την εκμεταλλεύονται, αποκομούν πολλαπλά οφέλη (φτηνή ενέργεια, έργο σε γερμανικές εταιρείες, επιδοτήσεις κλπ) και στην Ελλάδα μένει το αμφίβολο όφελος αποπληρωμής δανείων. Και λέμε αμφίβολο γιατί το πόσο θα πωλείται το ρεύμα θα καθοριστεί από τους Γερμανούς! Δηλαδή έχουμε τον δανειστή ο οποίος εκμεταλλεύεται περιουσία του δανειζόμενου και πληρώνει όσα ο δανειστής θέλει! Τρελλό; Όχι, απλά αντεθνικό!
Μάλιστα έχει συσταθεί ειδική ομάδα στην Κομισιόν, η οποία έχει ως αντικείμενο το συγκεκριμένο project. Στην Ελλάδα έχουν εγκατασταθεί 200 μέγαβατ ηλιακής ενέργειας και μέχρι τέλους 2011 μπορούν να αυξηθούν στα 500. Η ικανότητα παραγωγής της Γερμανίας σε ηλιακή ενέργεια είναι με 17 γίγαβατ πολλαπλάσια. Με το πρόγραμμα ΗΛΙΟΣ η Ελλάδα θα παράγει ενέργεια αξίας 25 δισ. ευρώ.
Για να καταλάβετε την έκταση της κομπίνας ο ίδιος ο καθηγητής του Τεχνικού Πανεπιστημίου Μονάχου Τόμας Χαμάχερ που έχει εμπλακεί στο έργο (ο άνθρωπος και μόνο από αυτή την δήλωσή του σε γερμανικά ΜΜΕ δείχνει ότι είναι από τους Γερμανούς που αγαπούν και σκέφτονται την Ελλάδα) καταγγέλλει: «Και στην περίπτωση του ΗΛΙΟΣ αυτοί που κερδίζουν είναι οι κατασκευαστές των ηλιακών μονάδων δηλαδή γερμανικές και κινεζικές εταιρίες και όχι οι ελληνικές. Οι Έλληνες δεν θα έχουν κανένα κέρδος».
Κατόπιν αυτών, το άρθρο 13 μήπως θα πρέπει να αποτελέσει αντικείμενο μιας πρώτης εισαγγελικής έρευνας;

Άρμα Θηβών: το χωριό που «άδειασε» τα ταμεία του κράτους!



Σκάνδαλο μεγατόνων αποκάλυψε η έρευνα του ΣΔΟΕ, με παράνομες επιστροφές ΦΠΑ ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ σε αγρότες. Πρόκειται για επιστροφές που εισπράττονταν με πλαστά και εικονικά τιμολόγια σε αγρότες, στην κοινότητα Άρμα Θηβών Βοιωτίας, με πληθυσμό 1.070 κατοίκους. 





Τα στοιχεία της έρευνας του ΣΔΟΕ, θα σταλούν τις επόμενες ημέρες στον εισαγγελέα, προκειμένου να διερευνήσει την υπόθεση και να αποδοθούν ευθύνες στους εμπλεκόμενους. Όσο για τα ποσά που παρανόμως καταβλήθηκαν, θα επιστραφούν στα ταμεία του δημοσίου.


Δημοσίευμα της ιστοσελίδας Pheme.gr, αποκαλύπτει ότι δεκάδες ιδιοκτήτες θερμοκηπίων συμμετείχαν στο παράνομο δίκτυο έκδοσης πλαστών και εικονικών τιμολογίων. Το κύκλωμα σε συνεργασία εμπόρους αγροτικών προϊόντων της Αθήνας, εξασφάλιζε επιστροφές ΦΠΑ, ύψους πολλών εκατομμυρίων ευρώ από την διακίνηση ανύπαρκτων ειδών γεωργικής παραγωγής. 


Αξίζει να σημειωθεί, ότι μεγάλος αριθμός τιμολογίων είχε εκδοθεί σε ονόματα των παππούδων και των γιαγιάδων των αγροτών, προκειμένου να αυξάνονται οι ποσότητες των προϊόντων που υποτίθεται ότι διακινούσαν και να λαμβάνονται υψηλότερα ποσά από επιστροφές ΦΠΑ.