Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Δεν έχει τσίπα ο άνθρωπος


Η ώρα είναι 16.30.
Παρακολουθούσα την ομιλία του ΓΑΠ στο συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, αλλά δεν άντεξα άλλο. Αν συνέχιζα να βλέπω, μπορεί να έσπαγα την τηλεόραση και δεν είναι καιρός για τέτοια. 
Ο άνθρωπος δεν παίζεται. 
Δύο τινά μπορούν να συμβαίνουν.
Ή ο τύπος είναι παντελώς βλαξ και δεν νοιώθει τι συντελείται γύρω του ή είναι παμπόνηρος, αναίσθητος, αδίστακτος και δεν τον ενδιαφέρει τίποτα άλλο, πέραν των στόχων που του έχουν θέσει οι...εταίροι μας, που τόσο πολύ θέλουν το...καλό μας. 

Δεν άντεχα να ακούω άλλο για τις τεράστιες επιτυχίες του ΠΑΣΟΚ, όσον αφορά στην διαφάνεια στην ανάπτυξη και στην πρόοδο του Ελληνικού λαού.
Άραγε σε..... ποιό κράτος ζει αυτός ο άνθρωπος;
 

Δεν παρέλειψε βέβαια να πεί και για τα άδικα μέτρα που πάρθηκαν σε βάρος του λαού,β αλλά που ήταν για το καλό του δημόσιου συμφέροντος..!!!
Θα μας τρελάνει.!!!
Τόνισε επίσης την μεγάλη επιτυχία της υπομονής και αντοχής του λαού, που είχε ως αποτέλεσμα να επιβιώνουμε μέχρι τώρα. Μέχρι πότε θα επιβιώνουμε διασωληνωμένοι όμως δεν μας είπε. 
Το άλλο όμως; Κόντεψα να το ξεχάσω. 
Είμαστε η μόνη χώρα της Ευρώπης, είπε, που καταφέραμε να δανειστούμε τέτοια τεράστια ποσά για την σωτηρία μας.
Μήπως Γιωργάκη έπρεπε να το πείς αλλιώς; 
Είμαστε η μόνη χώρα που ξεπουλήθηκε τόσο άγρια και τόσο φτηνά στους Ευρωπαίους, ώστε να μας δανείσουν τα ποσά που ανέφερες, λες και μας τα χάρισαν. Γιατί δεν λές ότι θα είμαστε εγκλωβισμένοι στο μεγαλύτερο αδιέξοδο που γνώρισε τις τελευταίες δεκαετίες η χώρα μας; 
Κι όλα αυτά με τα περίφημα "σχέδια" σωτηρίας σας, που έρχονται οι ίδιοι που τα επικροτούσαν πριν λίγες μόνο μέρες και τώρα τα κρίνουν ως λανθασμένα και αντιλαϊκά.
Βλέπω αυτό το κενό, αυτό το ψυχρό βλέμμα σου και διακρίνω έναν αμετανόητο εκτελεστή, ένα δήμιο του λαού, που προσπαθεί ακόμη και στις τελευταίες στιγμές της πολιτικής του καριέρας, να εξαπατήσει και να αντιστρέψει την κοινή γνώμη, που ξέρει ακριβώς ποιά είναι αυτή.
Ο Έλληνας όμως, μέσα στην τραγική πραγματικότητα που ζει, απεκόμισε και κάτι καλό.
Κατάλαβε...!!! 
Κατάλαβε όλα τα παιχνίδια που παίζονται πίσω και μπροστά στα μάτια του, δήθεν για το καλό του και έρχεται η ώρα που θα μιλήσει όπως πρέπει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου