Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

ΕΚΟΨΑΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

ΚΑΤ΄ ΕΞΑΙΡΕΣΗ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ 24ΩΡΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ, ΜΕΤΑΔΩΣΑΝ
ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ, ΤΗΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ.


ΕΝΩ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΗΤΑΝ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ,
ΠΕΡΙΠΟΥ 250 ΑΤΟΜΑ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΡΤ
ΕΚΑΝΑΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΟ ΚΟΝΤΡΟΛ ΚΑΙ ΔΙΕΚΟΨΑΝ ΤΗΝ ΜΕΤΑΔΟΣΗ.

ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑΤΙ Η ΠΟΣΠΕΡΤ ΕΧΕΙ ΚΗΡΥΞΕΙ 48ΩΡΕΣ 
ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΕΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ,
ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ
ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΑ ΤΟΥΣ
ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.


larry07.blogspot.com

O "περίεργος" Λουκάς, ο Αλέξης και τα σύννεφα πολέμου που πυκνώνουν...



Αίφνης ακόμη και ο σύντροφος του Λουκά Παπαδήμου στην Τριμερή, Αλέξης Παπαχελάς, αρχίζει να δυσφορεί με την ανεπάρκεια Παπαδήμου. Ο Παπαχελάς παρατηρεί το δυσκίνητο και πανάκριβο κυβερνητικό ασκέρι με τους 50 υπουργούς και σαρδανάπαλους και το συγκρίνει με το ολιγομελές σχήμα της γειτονικής Ιταλίας. Το επιχείρημα του δημοσιογράφου ότι ο Παπανδρέου επέβαλλε αυτό το κυβερνητικό τσουνάμι, δεν στέκει. Ο Παπαδήμος δεν είναι δα και κάνα παιδάκι ώστε να του υπαγορεύουν με ποιους θα κυβερνήσει.

Βέβαια η στάση του σημερινού πρωθυπουργού δημιουργεί πολλά ερωτηματικά σε σχέση με τις πραγματικές δυνατότητες και το κύρος του στη διεθνή πολιτική και οικονομική σκηνή.

Ακόμη και για την εμπιστοσύνη στον εαυτό του. Πως είναι δυνατόν ένας άνθρωπος με προσωπικότητα να περιμένει υπομονετικά, ταμπουρωμένος στο σπίτι του, πότε θα τον φωνάξουν να αναλάβει τις τύχες της χώρας του και την ίδια στιγμή να πέφτουν στο τραπέζι τα πιο απίθανα ονόματα-μόνο αυτό του Νίκου Βαμβακούλα δεν ακούστηκε για το Μαξίμου.

Ο Παπαδήμος-που ακόμη δεν μάθαμε ποιος τον προσκάλεσε να έλθει στην Ελλάδα-παρακολουθούσε παθητικά όλες αυτές τις εξελίξεις για ολόκληρα48ωρα ώσπου το σώου του Καρατζαφέρη τον έχρισε πρωθυπουργό.

Πως καταδέχθηκε ο «σπουδαίος» Παπαδήμος να εμπλακεί σε μια τέτοια ταπεινωτική διαδικασία;

Είναι δυνατόν να αποδέχεσαι το ρόλο του αναπληρωματικού της απελπισίας;

Πάμε παρακάτω. Σου αναθέτουν λοιπόν να σχηματίσεις κυβέρνηση σε μια στιγμή που ο πρώην πρωθυπουργός Παπανδρέου βρίσκεται σε δεινή θέση και ο Σαμαράς δεν έχει αντίρρηση για το πρόσωπό σου.

Κι εσύ, ο πολύς Παπαδήμος, τι κάνεις βρε αδελφέ;

Αντί να δώσεις το στίγμα σου με το καλημέρα, να πάρεις το παιγνίδι πάνω σου, σχηματίζεις μετά από απανωτούς συμβιβασμούς-πριν καν ξεκινήσεις τη θητεία σου-μια κυβέρνηση με 50 υπουργούς και παθαίνουν κλακάζ οι παγκόσμιοι παρατηρητές.

Σου λένε πως είναι δυνατόν σε μια χρεοκοπημένη χώρα να έχουν50 υπουργούς με 200 συμβούλους και γραμματείς ο καθένας;

Ήδη ο πολυδιαφημισμένος Παπαδήμος έχει απομυθοποιηθεί.Σύμφωνοι, είχε μια ενδιαφέρουσα καριέρα αλλά τα στερνά τιμούν τα πρώτα. Κι ο Βραζιλιάνος Ρονάλντο κάποτε έπαιζε σπουδαία μπάλα αλλά έκλεισε τη καριέρα του χοντρός και απαξιωμένος.

Οι πρώτες μέρες του Παπαδήμου στη κυβέρνηση είναι φυσική συνέχεια του ξεκίνηματός του.

Ολίγιστος πολιτικά και με διεθνείς επαφές προς το υποτονικό. Πέρα από μια τηλεφωνική τηλεδιάσκεψη, Μέρκελ και Σαρκοζί, ελάχιστα ασχολήθηκαν μαζί του.

Ο ίδιος δίχως πρωτοβουλίες κρύβεται διαρκώς πίσω από τον φορομπήχτη Βενιζέλο, τον οποίο μάλιστα όπως αρχικά ελέχθη δεν ήθελε ως υπουργό Οικονομικών.

Είναι τόσο άβουλος ο Παπαδήμος που δεν είχε το σθένος να ζητήσει άμεσα να αποσυνδεθεί το χαράτσι στα ακίνητα από τον λογαριασμό της ΔΕΗ,από τη στιγμή που ο Γερμανός επίτροπος ενέργειας δήλωσε ότι κάτι τέτοιο είναι παράνομο.

Αυτό μετά την 50αρα κυβέρνηση δείχνει το πραγματικό μέγεθος του Λουκά Παπαδήμου.

Τα πρώτα σημάδια της θητείας του είναι θολά, φοβούμαι μην γίνουν και επικίνδυνα για την εθνική ακεραιότητα της χώρας.

Σε μια χώρα που έχει ανάγκη έναν υπουργό Άμυνας τύπου Αριέλ Σαρόν, ο Παπαδήμος τοποθέτησε τον  Αβραμόπουλο των 15 εκατ. εμβολίων!

Από τον Μπεγλίτη των 400 τανκς στον Αβραμόπουλο των 15εκατ. εμβολίων. Δεν ξέρω αν κάποιοι έχουν το δικαίωμα να παίζουν με την εθνική άμυνα της χώρας.

Ήδη πάνω από τον ουρανό του Αιγαίου πυκνώνουν τα πολεμικά σημάδια με την Αμερική να μας σπρώχνει σε μια σύρραξη με τη Τουρκία, γιατί πως αλλιώς ερμηνεύεται το να αναγκάζεις μια χώρα με ολίγιστους ηγέτες, να σου αγοράσει-ανταλλακτικά, συντήρηση κλπ-στην ουσία 400 τανκς;

Ακόμη και ο τελευταίος Τούρκος έχει κάθε λόγο να θεωρεί αυτή τη μαλακία σαν επιθετική κίνηση. Τι σκατά συμβαίνει;

Μήπως ο Παπαδήμος αποδειχθεί τελικά ένας πρωθυπουργός εθνικής αιματοχυσίας και διαμελίσματος τη χώρας;

Μήπως ένας πόλεμος ανάμεσα σε Τουρκία και Ελλάδα-που ετοιμάζεται να βγάλει πετρέλαιο- δεν είναι παρά μια χοντρή μπίζνα για πολεμικές βιομηχανίες, τάνκερ, εργολάβους (που θα ξανακατασκευάζουν από την αρχή δρόμους, δημόσια κτίρια κλπ.

Mήπως είναι η τελική λύση (τους) για την διέξοδο από την οικονομική κρίση;

Μήπως τα νοσηρά μυαλά των συντρόφων του Παπαδήμου και του Παπαχελά στις κλειστές Λέσχες, έχουν ετοιμάσει την τελική ολέθρια για τον λαό λύση;

Επειδή κάτι τέτοιο το θεωρούμε πολύ πιθανό καλούμε τους Έλληνες πολίτες για μια ακόμη φορά να ξυπνήσουν.

Να μην οδηγηθούμε σαν πρόβατα στη σφαγή. Να αντιδράσουνε πριν είναι αργά, εάν δεν είναι ήδη…




ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Ο παράφρονας έχει στο δικαστήριο ελαφρυντικά.!!!! (βίντεο)

Ο παράφρονας έχει στο δικαστήριο ελαφρυντικά.
Είναι ενδιαφέρον στο ημερολόγιο να δούμε τις διακυμάνσεις νομισμάτων ,δεικτών χρηματιστηρίων, cds. Σε συνδυασμό με τους ¨σώφρονες¨που κέρδισαν σε βάρος όλων μας.

Ο νικητής κερδίζει υπουργική κρουαζιέρα με μεγάλο ιστιοφόρο γκουρού των αγορών στην Πάρο,λιμάνι αναχώρησης ο Πόρος και το συνοδευτικό σκάφος μαγειρείο θα έχει δωρεάν καλαμπόκι.....






ΠΗΓΗ: Panos Kammenos

17 χρόνια PlayStation!!!!!!!!!!!!!!


Μπορεί πολλοί να κατηγορούν την τακτική της Sony σε διάφορους τομείς, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει... το γεγονός ότι το PlayStation ήταν και είναι το σύστημα που έδωσε στη βιομηχανία του gaming την απαραίτητη ώθηση, ώστε το «σπορ των λίγων» να γίνει το «χόμπι των πολλών».

Η οικογένεια των συστημάτων PlayStation κλείνει φέτος 17 χρόνια παρουσίας στην αγορά των video games και το Enternity ετοίμασε ένα ειδικό αφιέρωμα στην πορεία της, σημειώνοντας τις πιο σημαντικές στιγμές, βαδίζοντας προς την… ενηλικίωση.

Το PlayStation κυκλοφόρησε στις 3 Δεκεμβρίου του 1994 στην αγορά της Ιαπωνίας και σήμανε την εμπλοκή της Sony στην αγορά της ηλεκτρονικής ψυχαγωγίας, μία αγορά που δεν είχε αγγίξει μέχρι τότε. Η εμπορική επιτυχία που σημείωσε μεταφράστηκε σε 100 εκατομμύρια συστήματα μέσα σε 9,5 χρόνια διάθεσης, ρεκόρ που έσπασε με τη διάθεση του PlayStation 2. Το χειριστήριο που συνόδευσε όλα τα PlayStation είναι το DualShock που έχει πουλήσει μέχρι και τα τέλη του 2008 πάνω από 30 εκατομμύρια περιφερειακά.
Η γέννηση του PlayStation οφείλεται στη Nintendo, η οποία στράφηκε στη Sony όταν θέλησε να εμπλέξει την αποθήκευση των τίτλων του Super NES σε CD-Rom. Την ανάπτυξη του project από το 1986 επέβλεπε ο Ken Kutaragi και γι’ αυτό έμεινε γνωστός στη βιομηχανίας ως ο «πατέρας του PlayStation».
Στις αρχές των 90s, η Nintendo αποκάλυψε στο πλαίσιο του Consumer Electronics Show την επέκταση του τότε συστήματός της στα ψηφιακά μέσα, με τη διανομή του Play Station (όπως ονομαζόταν τότε) να γίνεται από την ίδια. Ωστόσο η Sony αποδείχτηκε ισχυρός αντίπαλος και «επικίνδυνος» συνεργάτης για πολλά από τα στελέχη της εταιρίας του Kyoto και κυρίως του Hiroshi Yamauchi.

Ο τότε ιθύνων νους της Nintendo διάβασε αναλυτικά εκ των υστέρων το συμφωνητικό των δύο πλευρών και αποφάσισε να ακυρώσει το project μυστικά. Ο βασικός λόγος ήταν ότι πρώτον η Nintendo δεν ήθελε συνεργάτης της να έχει πρόσβαση στα «εσωτερικά» του Super NES και δεύτερον ότι υπήρχαν έντονες διαφωνίες για το πώς θα μοιράζονταν τα κέρδη από το hardware.

Ο τρόπος με τον οποίο αντέδρασε η Nintendo ήταν η αιτία για μια μεγάλη ρήξη ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ενώ είχε συμφωνηθεί να ανακοινωθεί από πλευράς Sony το Play Station, η Nintendo την επόμενη ακριβώς ημέρα του Consumer Electronics Show αποκάλυψε ότι η συμφωνία έπαψε να ισχύει, επιλέγοντας ως συνεργάτη για την ανάπτυξη CD-ROM για το SNES την Philips N.V.

O Ken Kutaragi πίστευε τόσο πολύ στο project που έπεισε τον τότε πρόεδρο της Sony Norio Ohga να διατηρήσει ζωντανό το PlayStation στο εσωτερικό της ιαπωνικής εταιρίας, έτσι ώστε να προσφερθεί ως αυτόνομη πρόταση στην αγορά του gaming. Η διαμάχη για να παρθεί αυτή η απόφαση στο εσωτερικό της Sony ήταν τόσο μεγάλη που ο Ohga έβαλε προσωπικό στοίχημα να ξεπλύνει αυτή την ντροπή. Μάλιστα, τόσο ο ίδιος, όσο και ο Kutaragi ένιωσαν τόσο προσβεβλημένοι που έβαλαν σκοπό να διαθέσουν μία κονσόλα που θα έκανε το Super NES να φαντάζει απαρχαιωμένο.
Εν τέλει, η Nintendo εγκατέλειψε το project κυκλοφορίας CD-ROM για το Super NES το 1993, ενώ από το 1995 και έπειτα, ήταν η μόνη εταιρία που δεν είχε επιλέξει το ψηφιακό αυτό αποθηκευτικό μέσο για τα συστήματά της. Η συζήτηση για το πώς θα ήταν η αγορά σήμερα αν η Nintendo δεν είχε συμπεριφερθεί έτσι είναι μεγάλη…


Ο Kutaragi από την πλευρά του μεταφέρθηκε με την ομάδα του στη Sony Music, όπου τον Νοέμβριο του 1993 θεωρήθηκε απαραίτητο να δημιουργηθεί η Sony Computer Entertainment. Στα τέλη του 1993 δόθηκε και το πράσινο φως από τη Sony, ενώ την ίδια χρονική στιγμή προσλήφθηκε ο Phil Harrison για να αναλάβει στη συνέχεια ταSony Computer Entertainment Worldwide Studios.

ΠΗΓΗ: enternity.gr  

Πόσα λεφτά έφαγαν τελικά οι σύμβουλοι του κ. Παπανδρέου;





Γράφει η 
Σοφία Βούλτεψη

Με την ευκαιρία της αποκάλυψης περί της αμοιβής Αθεμπίγιο, μήπως μπορούμε να πληροφορηθούμε αν εξακολουθεί να πληρώνεται η στρατιά ξένων «σοφών» που ο κ. Παπανδρέου είχε προσλάβει και εγκαταστήσει στο Μαξίμου προκειμένου να αναδιοργανώσουν το πρωθυπουργικό γραφείο, το κράτος και δεν ξέρω τι άλλο;

Διότι, ως γνωστόν – ή μήπως όχι; - αυτοί απέκτησαν μισθό από την πρώτη στιγμή και με νομοθετική ρύθμιση.

Και επίσης θα θέλαμε να μάθουμε: Τι έγινε; Το αναδιοργάνωσαν το… τιμημένο ή όχι ακόμη;

Βέβαια, το ποσό που έλαβε ο κ. Αθεμπίγιο θεωρήθηκε αμελητέο για το διαμέτρημά του από τους… large της ψωροκώσταινας.

Τι ψυχή έχουν 180 ψωροχιλιάρικα;

Ότι μπορεί να αντιστοιχούν σε 600 έκτακτες εισφορές για τα φτωχόσπιτα αυτών που διέπραξαν το έγκλημα να βάλουν ένα κεραμίδι πάνω από το κεφάλι τους, ούτε που το σκέπτονται.

Αλλά και πάλι, πού να το φανταστούμε όταν τον περασμένο Ιούνιο, εν χορδαίς και οργάνοις ο πολύς Αθεμπίγιο παρουσίαζε την πρότασή του για την ανάπλαση του Ελληνικού – που μάλιστα, όπως μας σέρβιρε ο κ. Παπακωνσταντίνου μαζί με το ποσό της αμοιβής του, δεν είναι δεσμευτική για τον ιδιώτη που θα το αναλάβει.

Μια πρόταση έκανε ο άνθρωπος (72% πράσινο, 15% δρόμοι και 12% δόμηση), μην την πάρουμε τοις μετρητοίς.

Και τι πρόταση! Ό,τι πρέπει για τους μνημονιακούς καιρούς. Ακόμη και… υπογειοποίηση της παραλιακής περιλαμβάνει! Τέτοια ανεδαφικότητα!

Από εκεί και πέρα, τίποτε το εξαιρετικό – οποιοσδήποτε μπορούσε να κάνει ανάλογες προτάσεις και με πολύ λιγότερα λεφτά: Τόσα σπίτια (6.500) με τόσους κατοίκους (15.000), μεταφορά μέρους των υπουργείων (σκεφθείτε να πληρώνουμε και μεταφορικά), συνεδριακό και εμπορικό κέντρο, καλλιτεχνικό κέντρο, γραφεία, πανεπιστήμιο και κέντρο έρευνας (εδώ τα κλείνουμε, ήθελε κι’ άλλα) και μουσείο (ενώ αυτό του Ηρακλείου παραμένει για έκτο χρόνο κλειστό). 

Η πρόταση περιλαμβάνει και ολίγη από πράσινη ενέργεια με εγκατάσταση φωτοβολταϊκών στις ταράτσες – γιατί ως γνωστόν πρέπει κάποτε να γίνουμε και Δανία του Νότου.

Όπως αποδεικνύεται, ο άνθρωπος κάτι έπρεπε να πει για να δικαιολογήσει τον μισθό του. Τόσον καιρό βολοδέρνει εδώ γύρω.

Από την (προεκλογική) ΔΕΘ του Σεπτεμβρίου 2009 μας είχε απειλήσει ότι θα μας τον φορτώσει ο κ. Παπανδρέου. 

Τότε που μας έλεγε πως το πρότυπό του είναι το οικονομικό και κοινωνικό μοντέλο της Δανίας. 

Στη συνέντευξη Τύπου εκείνης της χρονιάς άρχισε το «παραμύθι Αθεμπίγιο». 

«Πριν από δύο εβδομάδες τον πήρα στο τηλέφωνο», μας είχε πληροφορήσει, προσθέτοντας ότι βρισκόταν σε συνεννόηση μαζί του για τη δημιουργία μιας Διεθνούς Επιτροπής Προσωπικοτήτων!

Διότι, όπως μας είπε (ο Παπανδρέου) ότι του είπε (του Αθεμπίγιο) «αύριο ο ελληνικός λαός ενδέχεται να μου δώσει την εντολή και θέλω τη δική σου σοφία, εμπειρία και γνώση, μαζί βεβαίως πάντα με ικανούς Έλληνες ειδικούς, για να δούμε τα θέματα της χωροταξίας, δασών, πόλεων. Και μου είπε ναι. Και μου έχει πει και ονόματα και χρονοδιαγράμματα»!

Είναι να τρελαίνεται κανείς με τι παρίστανε ότι ασχολείται (ο Παπανδρέου)!

Τον Αύγουστο του 2010 ο Αθεμπίγιο μας είχε συστήσει… θεραπεία αδυνατίσματος της Αθήνας με γκρέμισμα κτιρίων σε υποβαθμισμένες περιοχές. 

Άλλωστε, μας γυροφέρνει εδώ και χρόνια. Από το 2006 όταν είχε έλθει στην Ελλάδα, προσκεκλημένος του ΙΣΤΑΜΕ και είχε πει ότι η Αθήνα χρειάζεται «έξυπνες, ελαφρές λύσεις» και περισσότερους ελεύθερους χώρους, περισσότερα πάρκα και πλατείες - χώροι οι οποίοι, όπως μας είπε, θα προέκυπταν από την κατεδάφιση παλαιών κτιρίων. 

Πηγαίναμε ολοταχώς προς την συμμετοχή ιδιωτών και στη χρεοκοπία, αλλά ο κ. Παπανδρέου είχε… συνεργασία μαζί του (με τον Αθεμπίγιο, για να μην ξεχνιόμαστε) στο γραφείο του στη Βουλή, στις 9 του περασμένου Φεβρουαρίου. 

Η εμμονή με τον Αθεμπίγιο καταντά αρρωστημένη. Δεν είχε προλάβει να εκλεγεί (ο Παπανδρέου) και στις 11 Οκτωβρίου του 2009, τον κάλεσε μαζί με πέντε υπουργούς (Χρυσοχοΐδη, Ρέππα, Μπιρμπίλη, Γερουλάνο, Μπατζελή) σε μια εκδρομή με πούλμαν στην Ηλεία – που επίσης θα την αναμόρφωναν! 

Την επομένη, 12 Οκτωβρίου, Παπανδρέου και Αθεμπίγιο επισκέφθηκαν τις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις, προαναγγέλλοντας την αξιοποίησή τους αλά… Βαρκελώνη. 

Με όλα αυτά, να κάνουμε τον σταυρό μας. Πάλι φτηνά την βγάλαμε!

Πιο ακριβά πρέπει να μας έχει κοστίσει εκείνη η άλλη επιτροπή ξένων σοφών, που διορίστηκαν τον Φεβρουάριο του 2010 και  έστυψαν το μυαλό τους για να μας πουν πώς θα οργανωνόταν η υπό την κ. Βάρτζελη γενική γραμματεία του πρωθυπουργού.

«Ως τα Χριστούγεννα θα είναι έτοιμη», μας ενημέρωνε η προπαγάνδα στα τέλη του Νοεμβρίου του 2010.

Και μας υπενθύμιζαν τα ονόματα των σοφών που τα σκέφθηκαν όλα αυτά για τη σωτηρία μας: 

Kevin Featherstone, Καθηγητής Σύγχρονων Ελληνικών Σπουδών στην Έδρα Ελευθέριος Βενιζέλος και Διευθυντής του Ελληνικού Παρατηρητηρίου του LSE, Richard Parker, Λέκτορας Δημόσιας Πολιτικής, Σχόλη Διακυβέρνησης,Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ, Roger Wilkins, Γενικός Γραμματέας της Γενικής Εισαγγελίας της Κυβέρνησης της Αυστραλίας, Ειδικός Σύμβουλος του πρώην Αυστραλού Πρωθυπουργού, Kevin Rudd, Leif Pagrotsky, Βουλευτής, πρώην Υπουργός Βιομηχανίας & Εμπορίου, Σουηδία, Jeoff Mulgan, τ. Επικεφαλής Στρατηγικού Σχεδιασμού, Γραφείου Πρωθυπουργού, Ηνωμένο Βασίλειο, υπό τον αρχικό συντονισμό του τότε υπουργού Επικρατείας Χάρη Παμπούκη. 

Τι έκαναν όλοι αυτοί; Μα ασχολήθηκαν «με τη δομική αναμόρφωση των υπηρεσιών του γραφείου του Πρωθυπουργού και της Κυβέρνησης, την αποτελεσματικότερη λειτουργία των κυβερνητικών οργάνων, την κατάρτιση κώδικα δεοντολογίας Υπουργικού Συμβουλίου και την αλλαγή κανονισμού του Υπουργικού Συμβουλίου, καθώς και την αξιολόγηση και θεσμοθέτηση των διαδικασιών επιλογής στελεχών σε θέσεις πολιτικής ευθύνης»!

Δηλαδή, να τρελαίνεσαι!

Ειδικά με τον Παγκρότσκι, θαμώνα του Συμποσίου της Σύμης, αρθρογράφου του χρηματοδοτούμενου από τον Σόρος προπαγανδιστικού μηχανισμού μαζικής παραγωγής άρθρων  Project Syndicate, που στην… προηγούμενη ζωή του προωθούσε συγκροτήματα ποπ μουσικής και έδινε μάχες για να ενταχθεί η Τουρκία στην ΕΕ. Και τον Ουίλκινς που έψαχνε για γενοκτονία στο Κόσοβο, δικαιολογώντας τους βομβαρδισμούς. Και τον Μάλγκαν, του ιδίου φυράματος, που είχε κάνει για ένα φεγγάρι και… βουδιστής μοναχός!

Όλα αυτά, με το αζημίωτο. Τον Μάρτιο του 2010, ο κ. Ραγκούσης εξασφάλισε τους «ευρωπαϊκού επιπέδου» μισθούς τους με τροπολογία στο νομοσχέδιο για το νέο σύστημα επιλογής διευθυντών στο Δημόσιο. 

Σύμφωνα με την τροπολογία, «ο πρωθυπουργός θα μπορεί να συγκροτεί σε περιόδους κρίσης επιτροπές σοφών, για θέματα κατεπείγουσας και μείζονος εθνικής σημασίας. Θα μπορεί να αναθέτει απευθείας σε φυσικά ή νομικά πρόσωπα την παροχή υπηρεσιών ή την εκπόνηση μελετών, ενώ θα μπορεί να συγκροτεί επιτροπές και ομάδες εργασίας, ενδεικτικά για θέματα οργάνωσης και στρατηγικού σχεδιασμού, δημοσιονομικά και χρηματοοικονομικά θέματα, καθώς και θέματα θεσμών και νομιμότητας του δημόσιου βίου. Οι αμοιβές θα ορίζονται με κοινή απόφαση πρωθυπουργού και υπουργού Οικονομικών και θα είναι σύμφωνες με το κοινοτικό δίκαιο»! 

Η τροπολογία ψηφίστηκε πανηγυρικά από όλους τους όψιμους αμφισβητίες, την ώρα που αποφασιζόταν να μην μεταβούν εύζωνοι στην παρέλαση της Ν. Υόρκης για την 25η Μαρτίου, για… λόγους οικονομίας!

Όλοι αυτοί άρχισαν να συνεδριάζουν (και να πληρώνονται), οπότε, τον Δεκέμβριο του 2010 μας ενημέρωσαν πως… θέλουν κι’ άλλους!

Έπρεπε, λέει, να δημιουργηθεί μια ακόμη…  task force, με… επτά νέες διευθύνσεις – «μονάδες», ώστε να λειτουργήσει καλύτερα το Μέγαρο Μαξίμου! Σύνολο, 150 άτομα!

Αμέσως άρχισε η προπαγάνδα περί… νέας δομής του πρωθυπουργικού γραφείου (ούτε το… ΝΑΤΟ να ήτανε)!

Και αποκτήσαμε: 

Μονάδα Διοίκησης και Οργάνωσης (45 υπάλληλοι) με τρία τμήματα.

Μονάδα Συντονισμού Ειδικών Προτεραιοτήτων (4 υπάλληλοι).

Μονάδα Παραγωγής Πολιτικής (16 υπάλληλοι). Αυτή ήταν η… καλύτερη. Με τμήματα Εξωτερικής Πολιτικής και Άμυνας, Πράσινης Ανάπτυξης, Κοινωνικής Προστασίας και Υγείας για τα προβλήματα των ευαίσθητων πληθυσμιακών ομάδων και τη… δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, Κράτους και Θεσμών, Παιδείας και Πολιτισμού. 

Μονάδα Επικοινωνιακού Σχεδιασμού με 13 άτομα και τρία τμήματα, μεταξύ των οποίων και… Διαχείρισης Κρίσεων!

Μονάδα Παρακολούθησης Κυβερνητικού Έργου με 12 υπαλλήλους και τέσσερα τμήματα. 

Μονάδα Καινοτόμων Πολιτικών, με 11 υπαλλήλους.

Μονάδα Σχέσεων με την Κοινωνία, με 10 υπαλλήλους και τέσσερα τμήματα. 

Τέλος, μια και αποκαλύφθηκε πως ούτε οι άμισθοί είναι… άμισθοι, να μνημονεύσουμε και τον Τομάζο Παντόα Σκιόππα, που τον προσλάβαμε τον Αύγουστο του 2010 και έφαγε κι’ αυτός μπόλικους μισθούς πριν τον καλέσει κοντά του ο Κύριος. 

Μήπως μπορεί κάποιος εκ των βουλευτών να καταθέσει ερώτηση ζητώντας να μάθει:

1.Πόσο μας έχουν κοστίσει οι σύμβουλοι του κ. Παπανδρέου αυτά τα δύο καταστροφικά χρόνια.

2.Αν εξακολουθούν να πληρώνονται εις υγείαν των κορόιδων.

3. Αν συμβουλεύουν (λέμε τώρα) και τον κ. Παπαδήμο.

4.Αν ο κ. Παπανδρέου τους πήρε μαζί του για να τον συμβουλέψουν πώς θα καταστρέψει το ΠΑΣΟΚ και την Σοσιαλιστική Διεθνή.

5.Αν οι ασχολούμενοι με την κούρσα διαδοχής γνώριζαν τα ποσά των αμοιβών τους και παρ’ όλα αυτά ανέχονταν αυτήν την σχιζοφρενική κατάσταση. 


Υ.Γ.  Ενδέχεται να αποδειχθεί πως έφαγαν τόσα πολλά λεφτά, που θα μπορούσαμε να είχαμε γλιτώσει το χαράτσι μέσω ΔΕΗ!




Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο......




Μετά από το υπέροχο αυτό θέαμα της σεληνιακής έκλειψης δεν πρέπει να ξεχνάμε επίσης και την προσφορά του πατέρα της αστρονομίας, του Ίππαρχου του Ρόδιου (~190-120 π.Χ.). Το 129 π. Χ. μία ηλιακή έκλειψη τον βοήθησε να προσδιορίσει ότι η διάμετρος της Σελήνης είναι ίση με το 1/3 της γήινης όταν οι σημερινές τιμές αναφέρουν την διάμετρο της Γης ίση με 12.756 χιλιόμετρα και την διάμετρο της Σελήνης ίσ...η με 3.476 χιλιόμετρα. Την ίδια περίοδο υπολόγισε επίσης ότι η απόσταση της Σελήνης κυμαίνεται από 59 έως 67,3 γήινες ακτίνες, γι’ αυτό άλλωστε η Σελήνη στο περίγειό της φαίνεται μεγαλύτερη απ’ ότι στο απόγειό της. Οι αντίστοιχες σημερινές τιμές, που υπολογίζονται με την αποστολή και λήψη ακτίνων λέιζερ πάνω σε ειδικούς ανακλαστήρες τους οποίους εγκατέστησαν στην σεληνιακή επιφάνεια οι αστροναύτες του προγράμματος «Απόλλων, είναι 356.410 χιλιόμετρα στο περίγειο και 406.697 στο απόγειο με μέση απόσταση 384.400 χιλιόμετρα. Ο Ίππαρχος κατόρθωσε επίσης να προσδιορίσει με μεγάλη ακρίβεια ότι το μέγεθος του ηλιακού ή τροπικού έτους είναι 365,242 ημέρες όταν με την βοήθεια των σύγχρονων ατομικών μας ρολογιών ο σημερινός προσδιορισμός είναι 365,242199!

Η μεγαλύτερη όμως ανακάλυψη του Ιππάρχου ήταν η μετάπτωση των ισημεριών. Για να γίνει κατανοητό το μέγεθος της ανακάλυψης αυτής αρκεί να επισημάνουμε ότι το φαινόμενο αυτό οφείλεται σε μια απειροελάχιστη κυκλική κίνηση του άξονα της Γης (που περιστρέφεται σαν μια σβούρα η οποία είναι έτοιμη να πέσει) και η οποία χρειάζεται 25.800 χρόνια περίπου για να συμπληρωθεί! Ανακάλυψε δηλαδή ότι το εαρινό ισημερινό σημείο μετακινείται πάνω στην εκλειπτική, με φορά αντίθετη των ζωδίων, 50 δευτερόλεπτα του ενός λεπτού της μοίρας κάθε χρόνο. Πράγμα που σημαίνει ότι με την πάροδο των αιώνων αλλάζει σιγά-σιγά και το άστρο που σημαδεύει τον Βόρειο Ουράνιο Πόλο. Γιατί άλλος είναι σήμερα ο «Πολικός Αστέρας» που βλέπουμε στον ουρανό (Κυνόσουρα ή άλφα Μικρής Άρκτου), άλλος ήταν ο Πολικός πριν από 5.000 χρόνια (Θουμπάν ή άλφα Δράκοντα) και άλλος θα είναι ο Πολικός σε 12.000 χρόνια (Βέγας ή άλφα Λύρας). Πάνω σ’ αυτό το φαινόμενο της μετάπτωσης των ισημεριών στηρίζεται σήμερα ολόκληρο το οικοδόμημα της αστρονομίας θέσεως, και όμως η ανακάλυψή αυτή δεν ήταν παρά μία μόνο από τα δεκάδες παρόμοια επιτεύγματά που δίκαια έδωσαν στον Ίππαρχο τα προσωνύμια του «πρίγκιπα της παρατήρησης» και του «θεμελιωτή της τριγωνομετρίας» και αναμφιβόλως επάξια τον τίτλο του «πατέρα της αστρονομίας».


ΠΗΓΗ: 
Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΠΡΩΪ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ! ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ.


ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος διοργανώνει ανοιχτή εκδήλωση διαμαρτυρίας κατά της απόφασης του Νεοταξικού Δικαστηρίου της Χάγης για την Μακεδονία μας, η οποία δικαιώνει το Συνοθύλευμα των Σκοπίων, στη Λάρισα την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου του 2011 και ώρα 12:00 μ.μ στην Πλατεία του Αγίου Βησσρίωνος (Λαού).

Το όνομα της Μακεδονίας μας είναι αδιαπραγμάτευτο.


Η Μακεδονία είναι μία και είναι ολόκληρη Ελληνική.

Λευτεριά στη Βόρειο Μακεδονία.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με ομιλίες, ενώ θα πραγματοποιηθεί και πορεία στους κεντρικούς δρόμους ης Πόλεως. Καλούνται όλοι οι Πατριώτες να πλαισιώσουν την εκδήλωση.


ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ

Με λένε Ελλάδα, είμαι μητέρα και τα παιδιά μου είναι οι Έλληνες!




Με λένε Ελλάδα, είμαι μητέρα και τα παιδιά μου είναι οι Έλληνες!

Βρίσκομαι στην Ευρώπη! Είμαι μικρή χώρα, μια κουκκίδα, στον παγκόσμιο χάρτη, έχω όμως το καλύτερο "οικόπεδο" στον πλανήτη...!!!

Διακρίνομαι για την Ιστορία μου, τους Αγώνες μου, την Αντίστασή μου,την Ψυχή και τον Πατριωτισμό μου!

Όλοι με ζηλεύουν... πάντα με ζήλευαν γι αυτό και πάντα είχα εχθρούς!

Πολεμούσα κι αντιστεκόμουν με όλη μου την δύναμη...και στο τέλος τα κατάφερνα...!!!

Ήταν όλα ήσυχα μέχρι που μ αιφνιδίασαν και τρόμαξα!

Ο εχθρός με χτύπησε εσωτερικά, πονηρά και ύπουλα...! όχι όπως τις άλλες φορές...

Ζούσε "σπίτι" μου, τον είχα με τα παιδιά μου αλλά, ήταν καλά καλυμμένος και δεν φαινόταν...

Ξεγέλασε ακόμα και μένα!!

Προσπαθώ να τον αντιμετωπίσω αλλά...πολλά απ τα παιδιά μου τον υποστηρίζουν κι αντιστέκονται σε μένα, την ίδια τους την μάνα...

Έχουν φτάσει σε σημείο να με περιγελούν,να με κοροϊδεύουν,να με πουλάνε,να μην με αναγνωρίζουν...

Είμαι πικραμένη,τρομαγμένη,εξουθενωμένη... αλλά δεν θα το βάλω κάτω!!!

Με το κεφάλι ψηλά θ αγωνιστώ και θ αντισταθώ, όπως έκανα πάντα...

Μπορεί να γονατίσω αλλά θα παλέψω,και θα νικήσω...!!!

Την Ψυχή και τον Πατριωτισμό μου δεν θα μου τα πάρουν ποτέ!, ούτε και πρόκειται να με φτάσει κανένας σ αυτά...

Δεν πρόκειται να Παραδοθώ,να Πουληθώ και να Πεθάνω για το χατίρι κανενός...

'Αλλωστε...ποιά μάνα εγκαταλείπει το σπίτι και τα παιδιά της...




«Είσαι Έλληνας; Και δεν ντρέπεσαι;»


Από την αρχή της οικονομικής κρίσης στη χώρα μας δίνουν και παίρνουν στους δημοσιογραφικούς χώρους των Βρυξελλών τα πειράγματα, αλλά και η διάθεση σαρκασμού αλλά και ειρωνείας μεταξύ ξένων και Ελλήνων δημοσιογράφων.

Δεν έλειψαν όμως και ορισμένες ακραίες φραστικές επιθέσεις, από την πλευρά των Βέλγων εις βάρος των Ελλήνων.

Τα πρώτα πειράγματα άρχισαν όταν ο Γ. Παπακωνσταντίνου παρομοίασε την ελληνική οικονομία με τον «Τιτανικό». Μάλιστα, όταν τη σκυτάλη της χρεοκοπίας πήραν και άλλοι υπουργοί της κυβέρνησης, οι οποίοι δήλωναν στους έκπληκτους ομολόγους τους ότι «δεν υπάρχει σάλιο» για την πληρωμή των συντάξεων, οι σπόντες έγιναν αιματηρές: «Πάλι στη ζητιανιά το ρίξατε;»...

Όπως γράφει σήμερα η «Ελευθεροτυπία», την αρχική έκπληξη των εταίρων, δεν διαδέχθηκε ο οίκτος, όπως περίμεναν οι υπουργοί της κυβέρνησης, αλλά ο θυμός και η τιμωρία. Μπήκαμε στην περίοδο του Μνημονίου και της πρώτης δανειοδότησης. Ευκαιρία για τους Ελληνες δημοσιογράφους να περάσουν στην αντεπίθεση, με τη χρήση αυτοσαρκασμού.

Στην αίθουσα Τύπου της Κομισιόν, κάθε μεσημέρι που έβλεπαν τον Σλοβένο συνάδελφό τους, του έλεγαν με μία φωνή: «Το τσεκ... έφερες το τσεκ;». Χαμογελούσε και απαντούσε: «Ποτέ... Αλλωστε ξέρουμε ότι δεν πρόκειται να το ξεπληρώσετε». «Αυτό έλειπε, να σας ξεπληρώσουμε. Χε χε, κοίταξε αύριο να φέρεις το τσεκάκι»...

Ιδιος πόλεμος νεύρων και με τον Σλοβάκο συνάδελφο, ο οποίος «τσίμπαγε» αμέσως: «Ούτε ένα ευρώ δεν θα σας δώσουμε»... «Θα τα δώσετε και θα είναι και αγύριστα...».

Απρόβλεπτη ήταν η αντίδραση ενός Βούλγαρου ανταποκριτή. Οταν του είπαμε ότι «σε λίγο θα έχουμε στην Ελλάδα μισθούς και συντάξεις Βουλγαρίας» έκανε μερικά βήματα, στάθηκε και, γυρίζοντας πίσω, μας είπε σε άπταιστα ελληνικά: «Εγώ με τα λίγα ευρώ που κερδίζω σκέφτομαι τώρα να αγοράσω ένα μεγάλο σπίτι στην Αθήνα»... Μείναμε άφωνοι...

Αυτός που είναι εκνευριστικός είναι ο Τούρκος συνάδελφος, στον οποίον έχει κολλήσει η φαεινή ιδέα να μας ξεπληρώσει το χρέος η Τουρκία και ως αντάλλαγμα να δεχθούμε να μπει στη θέση μας στην Ε.Ε... Οταν σε πάρει το ποτάμι...

Ακόμη και ο ανταποκριτής εφημερίδας του Κονγκό μάς ρώτησε σκάζοντας στα γέλια: «Χι, χι... πώς γίνεται να είσαστε ακόμη εδώ; Βρήκατε λεφτά;». Ποιος είπε ότι η ειρωνεία είναι το χαμόγελο του πνεύματος;

Το χειρότερο, όμως, συνέβη σε συνάδελφο που περίμενε στην ουρά σε μεγαλοκατάστημα των Βρυξελλών για να αγοράσει αλλαντικά. Μία καλοντυμένη κυρία, που ήταν πίσω του, τον ρώτησε με αθώο ύφος αν είναι Ελληνας. «Ναι, πώς το καταλάβατε;». «Από την προφορά σας. Εχω ζήσει στην Πάτρα». Και ξαφνικά τον κοίταξε με περιφρόνηση και αναφώνησε: «Ξέρετε ότι κοστίζετε 528 ευρώ σε κάθε Βέλγο φορολογούμενο;... Πρέπει να ντρέπεστε που είστε Ελληνας». Ο συνάδελφος ακόμη να συνέλθει...

Σχεδόν το ίδιο περιστατικό συνέβη πρόσφατα σε καφετέρια της κοσμικής Avenue Louise, όπου μία κυρία πλησίασε ομάδα νεαρών Ελλήνων stagiaires στο Συμβούλιο Υπουργών: «Τι εθνικότητας είστε;» «Ελληνες» απάντησαν με υπερηφάνεια. «Και χασκογελάτε ενώ θα έπρεπε να ντρέπεστε που έχετε παρασύρει τους άλλους Ευρωπαίους στην καταστροφή... Ντροπή σας»...

Η κρίση στην Ελλάδα, όμως, έκανε ανάρπαστους τους εδώ Ελληνες δημοσιογράφους από τα ξένα κανάλια, για να εξηγήσουν την κατάσταση. Μάλιστα, χωρίστηκαν σε γαλλόφωνους και αγγλόφωνους για να ικανοποιήσουν τη συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση... Οι συζητήσεις έδιναν και έπαιρναν: «Πάλι αυτός ο Βρετανός. Μα προχθές του έδωσα συνέντευξη για την 6η δόση»... ή «Ελα, έρχεται πάλι η Γερμανιδούλα για σένα»... Μάλιστα, δεν λείπουν οι προτάσεις για ανταλλαγές όπως: «Σου δίνω το αραβικό κανάλι, μου δίνεις το γαλλικό; Μετά αλλάζουμε πάλι»...

Πηγή: http://www.supercomments.gr

Ο Κροίσος Λαζόπουλος αγοράζει καινούργιο σκάφος!!


Ξέρετε πιό είναι το πιό εξωφρενικό; Να ακούς απο τον Λαζόπουλο, να σχολιάζει τα της κρίσης και την ίδια στιγμή να απολαμβάνει απο την συνεργασία του με τον Alpha απολαβές…ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ.
Και το γράφω καθώς γνωρίζω ότι μαζί με τον αδερφό του και την εταιρεία παραγωγής-που τους ανήκει-παράγουν το “Αλ Τσαντίρι” και αμείβονται με πολλά εκατομμυρία ευρώ ετησίως. Βεβαίως έχουν να πληρώσουν και μια ομάδα συνεργατών. Αλλά και πάλι. Ο Βήχας το χρήμα και ο έρωτας δεν κρύβονται.

Δε γίνεται λοιπόν ΚΥΡΙΕ ΛΑΖΟΠΟΥΛΕ με όλο τον σεβασμό στην καλλιτεχνική πορεία σας να αρθρώνεται λόγο πολιτικό απο τις εκπομπές σας, να μιλάτε εσείς για ΚΡΙΣΗ και να πουλάτε το φουσκωτό σας 777 VENUS το οποίο έχετε 
στην τιμή των 200.000 ευρώ  και να παραγγείλατε για να αγοράσετε άλλο αξίας 250.000 ευρώ.

Δε γίνεται να μιλάτε εσείς για κρίση την στιγμή που το καλοκαίρι στην ΠΑΡΟ, ώς καπετάνιος κάνετε τις βόλτες σας με το σκαρί οκτώ μέτρων και FULL EXTRA!  Δεν γίνεται ο “‘ΒΟΥΔΑΣ”,-το μέχρι πρότινος σκάφος σας-  που διαθέτει τουαλέτα και καμπίνα που χωρούν άνετα για ύπνο δύο άτομα και μάλιστα έχετε μείνει και δύο φορές μεσοπέλαγα το καλοκαίρι (Την μία φορά με την Χάρις Αλεξίου στα Κουφονήσια απο προπέλα και τιμόνι) να σας θυμίζει την κρίση. Απλά δε γίνεται.

Όσο για το νέο σκαρί; Αυτό κι αν είναι full extra…
Αν είσαι ΒΟΥΔΑΣ… Είσαι και Ιησούς και Ιούδας…ε;

gossip-tv

Super Comments


Πηγή: http://www.supercomments.gr/2011/12/blog-post_9111.html#ixzz1gAaeKJrS

Χειροπέδες στον στρατιωτικό γιατρό για απαλλαγές διάσημων...


- O 63χρονος φέρεται να εμπλέκεται σε 18 υποθέσεις απαλλαγών "επωνύμων" από το στρατό.

- Εναντίον του εκκρεμούν εντάλματα σύλληψης για ανθρωποκτονία από αμέλεια και ξέπλυμα.

- Είχε καταδικαστεί για πλαστογραφία, ανυποταξία, ψευδή βεβαίωση και παθητικής δωροδοκία

- Συνελήφθη στη Νότια Αφρική σε συνεννόηση με τις ελληνικές αρχές.

Συνελήφθη στη Νότια Αφρική 63χρονος στρατιωτικός γιατρός, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, έχει εμπλακεί στο παραδικαστικό κύκλωμα, αλλά και σε υποθέσεις με απαλλαγές "επωνύμων" από το στρατό - φέρεται να εμπλέκεται σε 28 τέτοιες υποθέσεις. Εναντίον του εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης. 

Ο γιατρός συνελήφθη μετά από συντονισμένη επιχείρηση των ελληνικών και των νοτιοαφρικανικών αρχών.

Σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο εντάλματα σύλληψης από τον Εφέτη Ανακριτή Αθηνών για ξέπλυμα μαύρου χρήματος κατ' επάγγελμα, ένταλμα από τον ανακριτή του στρατοδικείου Αθηνών για ανθρωποκτονία από αμέλεια και παθητική δωροδοκία κατ' εξακολούθηση καθώς επίσης και τρεις καταδίκες ερήμην του Εφετείου και του Στρατοδικείου Αθηνών. 

Είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση οκτώ ετών και έξι μηνών για πλαστογραφία, σωματική βλάβη από αμέλεια, ανυποταξία, υφαρπαγή ψευδούς βεβαιώσεως και παθητικής δωροδοκίας. 

Σε εξέλιξη βρίσκονται διαδικασίες για την έκδοσή του στην Ελλάδα.
Newsit.gr

Πηγή: http://www.supercomments.gr/

Όλοι οι πολιτικοί μας είναι Μασόνοι δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες! Στοές κυβερνάνε την Ελλάδα! Ξυπνάμε.....


ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ





ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Η ΑΛΛΙΩΣ JEFFREY MINEIKO
ΔΕΙΤΕ ΤΗΣ ΑΛΛΕΣ...




KΩΣΤΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ


ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ Η ΑΛΛΙΩΣ ΜΠΕΝ ΣΑΛΟΜ



ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΣΤΟΥΣ ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Η ΑΛΛΙΩΣ ΤΟΥΡΓΚΟΥΤ ΣΤΟΥΣ ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ


ΜΑΣΟΝΙΚΟΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ

ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΣΤΟΥΣ ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ

ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟΥΣ ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ


ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ


ΚΩΣΤΑΣ ΣΗΜΙΤΗΣ Η ΑΛΛΙΩΣ ΜΟΡΔΟΧΑΙ ΑΑΡΟΝ ΑΒΟΥΡΗΣ
ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΤΥ ΧΕΙΡΑΨΙΑ



ΣΑΜΑΡΑΣ H AΛΛΙΩΣ ΜΠΕΝ ΧΙΡΑΜ
(ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ)

ΜΑΣΟΝΙΚΟΙ ΧΑΡΕΤΙΣΜΟΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΕΙΡΑ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ


ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ


ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΝΑ'Ι'ΤΕΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ


ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΟΥΔΗΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΤΕΚΤΟΝΕΣ


ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΠΕΝ ΣΑΛΟΜ


ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΥΣ


ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ
σύναξη των μασόνων (η πρώτη δεξιά με τα μαύρα)

ΜΑΡΙΕΤΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ
Έχει τιμηθεί με το ανώτατο παράσημο «Bernando O' Higgins» που ήταν Μασόνος της Στοάς του Λονδίνου 

BOYΓΙΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΥΣ


ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ


ΓΚΙΟΥΛΕΚΑΣ


ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ


ΕΛΕΝΑ ΡΑΠΤΗ


ΝΙΚΗΦΟΡΑΚΗΣ


MΠΕΝΑΚΗ Η ΑΛΛΙΩΣ ΧΩΡΕΜΙ ΜΠΕΝ ΧΙΡΑΜ

ΟΡΚΙΣΕ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΤΟΝΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ


ΔΕΙΚΤΑΚΗΣ


ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ Η ΑΛΛΙΩΣ ΜΑΡΙΑΜ


ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΡΑΛΛΗΣ Η ΑΛΛΙΩΣ ΡΑΟΥΛ ΡΑΛ


Η ΣΑΙΕΝΤΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΑΔΟΣ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ
ΟΡΙΣΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΙΕΝΤΟΛΟΓΟΙ
ΑΛΑΒΑΝΟΣ,ΕΥΘΗΜΙΟΥ,ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΚΟΜΑ








Έλληνες Πολιτικοί στον κόσμο της Scientology

ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ,ΟΡΦΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΕ ΣΥΝΑΓΩΓΗ


ΠΑΠΠΑΔΕΣ ΜΑΣΟΝΟΙ

ΑΝΘΗΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ LIONS


ΑΘΗΝΑΓΟΡΑΣ

ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ





epanastasi-gr