Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Πελάτες ξενοδόχου της Λευκάδας έτρωγαν ζωοτροφές


 Πελάτες ξενοδόχου της Λευκάδας έτρωγαν ζωοτροφές
Ακούγεται απίστευτο, αλλά φυσικά είναι άκρως ελληνικό… Τουλάχιστον αυτό ήθελε να πιστέψουν οι άνδρες του ΣΔΟΕ και της αστυνομίας της Λευκάδας ένα κύκλωμα τοκογλυφίας που δρούσε στη Δυτική Ελλάδα και στο οποίο συμμετείχαν 6-7 ιδιώτες ανάμεσα στους οποίους και ένα αποταγμένος αστυνομικός, αλλά και ένας έμπορος ζωοτροφών.
Το κύκλωμα δάνειζε επιχειρηματίες έναντι εξωπραγματικών τόκων και είχε καταφέρει να εισπράτει ποσά πολλαπλάσια αυτών που δάνειζε. Η δράση της ομάδας εδράζονταν κυρίως στη Δυτική Ελλάδα, την Αττική αλλά και τη Λευκάδα, στην οποία έχει καταγραφεί περίπτωση, κατά την οποία δάνεισαν επιχειρηματία 19.000 ευρώ και μέσα σε λίγο διάστημα κατάφεραν να του αποσπάσουν 108.000 ευρώ. Επειδή όμως όλα στη λογική των παρανόμων γίνονται νομότυπα, ο έμπορος ζωοτροφών που συμμετείχε στην ομάδα των «δανειστών» είχε εκδόσει τιμολόγιο – προκειμένου να δικαιολογήσει τη συναλλαγή – πώλησης ζωοτροφών προς ξενοδόχο της Λευκάδας αξίας χιλιάδων ευρώ που αντιστοιχούσαν σε μερικούς τόνους ζωοτροφής.
Κάτι που πρακτικά σημαίνει  - σύμφωνα με όσα θέλησαν να υποστηρίξουν οι εμπλεκόμενοι – πως οι πελάτες του ξενοδόχου δοκίμαζαν σχεδόν αποκλειστικά gourmet γεύσεις που μόνο κατοικίδια είχαν την τύχη να γεύονται μέχρι σήμερα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου