Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ...ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!


Να κάτσει ο ίδιος, οι βο(υ)λευτές του και οι εναπομείναντες ψηφοφόροι του!

Την καθιερωμένη (κάθε Τρίτη στις 9!) εδώ και χρόνια ωριαία συνέντευξή του στον Γ. Παπαδάκη του ΑΝΤ1, έδωσε τη… γνωστή ώρα ο τηλεπρόεδρος Καρατζαφέρης. Εκεί, λοιπόν, δήλωσε ότι έχει προσκυνήσει την τρόϊκα για το… γάλα των παιδιών μας και τα… φάρμακα των συνταξιούχων. Ιδού: “…Είμαι έτοιμος να φύγω. Να παρατήσω και να πω στην Ευρώπη: “Ως εδώ”. Αρκεί να μου πει και να μου προσφέρει κάποιος μια άλλη ρεαλιστική εναλλακτική πρόταση και λύση. Πως θα εξασφαλίσω συντάξεις και φάρμακα για τους συνταξιούχους και γάλα για τα μικρά παιδιά;


Να πεισθώ και να ακολουθήσω μια άλλη πειστική πρόταση και να τους πω: “γεια χαρά”. Ποια είναι όμως αυτή; Οι μονοκομματικές κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ που κυβέρνησαν την Ελλάδα για 37 χρόνια, εξευτέλισαν την χώρα μας και μας έφεραν στο σημερινό μας χάλι και στη δυσχερή κατάσταση.

Αν φύγουμε από την Ευρώπη, ποια είναι η εναλλακτική μας πρόταση; Είμαι έτοιμος να φύγω. Αλλά, δεν ακούω όμως κάποια τέτοια καλύτερη εναλλακτική πρόταση από πουθενά. Αν πάμε στη δραχμή, αυτό θα σημαίνει ότι θα έχουμε ρεύμα 2-3 ώρες την ημέρα και ακόμη χαμηλότερους μισθούς… Από καθόλου, τουλάχιστον τώρα έχουμε “μισό πιάτο” φαγητό…

Αυτοί που μας δίνουν τα λεφτά, μας θέτουν και τους άγριους όρους. Εμείς πήγαμε παρακαλώντας για λεφτά, δεν ήλθαν μόνοι τους οι δανειστές μας. Αλλά εκεί που ο άνθρωπος ξέφυγε τελείως, ήταν όταν χρησιμοποιώντας ένα πολύ «περίεργο» παράδειγμα –που παραπέμπει σε… άλλες καταστάσεις- ζήτησε να κάτσουμε να μας… θωπεύσουν οι τροικανοί για να παραμείνουμε ζωντανοί! 

Διαβάστε και φρίξτε: « Μετά τόν Δευτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, οι Εγγλέζοι φέρανε στήν ηττημένη Ιταλία, χιλιάδες Πακιστανούς στρατιώτες πού χρησιμοποίησαν εναντίον τού άξονος. Αυτοί οι Πακιστανοί στρατιώτες, εκεί στήν Ιταλία, αγκάλιαζαν τα μικρά αγοράκια, τα θωπεύανε και τα χαϊδεύανε, μπροστά στίς μάνες τους! Κάποιος δημοσιογράφος τότε, ρώτησε τίς μάνες τών παιδιών, πού έβλεπαν αυτό το αίσχος να γίνεται μπροστά στα μάτια τους, γιατί δεν αντιδρούσαν. Οι μάνες λοιπόν, τού απαντήσανε, ότι με αυτόν τόν τρόπο διατηρούν τα παιδιά τους ζωντανά!”

xryshaygh.wordpress.com


ΠΗΓΗ: http://elnewsgr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου