Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Ο Δήμος Βερύκιος, η Σχολή Ευελπίδων και τα εθνικιστικά sites!!


Δ. ΒΕΡΥΚΙΟΣ: «Πόσοι και ποιοι ευέλπιδες έχουν πρόσβαση και τι βαθμό επισκεψιμότητας στα εθνικιστικά sites;»

Στην εφημερίδα Έθνος, στο περισπούδαστο τρισέλιδο άρθρο του με τον τίτλο «ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ – Τα «σταγονίδια» ζουν και προκαλούν…», ο Δήμος Βερύκιος ούτε λίγο ούτε πολύ λέει ότι έγινε απόπειρα ανατροπής του πολιτεύματος(«ανταρσία»…) με αυτό που συνέβη, εάν συνέβη και όπως συνέβη. Γράφει χαρακτηριστικά: «…Πώς επέτρεψε η διοίκηση της ΣΣΕ να εκδηλωθεί “κάτω από τη μύτη της” ανταρσία κατά του δημοκρατικού πολιτεύματος;…» Πέρα από τη γελοιότητα αυτού του ισχυρισμού, ο οποίος δεν αντέχει σε καμμία λογική, στο κείμενό του αναφέρεται και στην “εθνοσωτήριο” δράση των ρουφιάνων(εμπνεύσεως Αβέρωφ) από το 1974 έως το 1987.


Σε ένα τμήμα δε του άρθρου κάτω από τον τίτλο “Αμείλικτα ερωτήματα” εκφράζει την εξής απορία: «Πόσοι και ποιοι ευέλπιδες έχουν πρόσβαση και τι βαθμό επισκεψιμότητας στα εθνικιστικά sites;»

Έτσι εννοεί ο Δήμος Βερύκιος και οι λοιποί «δημοκράτες – αντιφασίστες» συνάδελφοί του την έννοια ελευθερία. Εάν καταλάβαμε καλά, σύμφωνα με αυτόν θα πρέπει να απαγορεύεται ένας Στρατιωτικός να έχει πρόσβαση στα εθνικιστικά sites, ενώ αντίθετα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα για το indymedia, το οποίο καθυβρίζει τον Στρατό και προωθεί τις θέσεις των φυγόστρατων. Φαίνεται πως αυτοί δεν αποτελούν κίνδυνο για την δημοκρατία…

xryshaygh.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου