Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Ιδού η Ελληνίδα που δουλεύει για την Τράπεζα Ρότσιλντ!!!! (βίντεο)

Εκπληκτικό βίντεο που θα έπρεπε να είναι πρώτο θέμα σε όλο το Ελληνικό Διαδίκτυο, αν ο Εβραίος Ραββίνος Γιεσούα Μπέν Γιοζέφ δεν είχε αποβλακώσει τόσο πολύ τους Έλληνες. 
Το πήραμε από την εκπομπή «Ανταποκριτές» της ΝΕΤ, που παρουσιάζει η πάμπλουτη αναρχοαριστερή δημοσιογράφος Οντίν Λιναρδάτου και μεταδόθηκε (ΝΕΤ) από τις 5 μέχρι τις 6 
το απόγευμα το περασμένο Σάββατο 9 Ιούλη 2011. 
Ο βετεράνος ανταποκριτής της ΝΕΤ στο Λονδίνο, Λάμπης Τσιριγωτάκης, πήγε και βρήκε την πανέμορφη νεαρή Ελληνίδα τραπεζίτισσα, Ελεάνα Ντούμα, που δουλεύει (ως υπεύθυνη Επενδύσεων) για την κορυφαία Εβραϊκή Τράπεζα του Κόσμου, την Τράπεζα Ρότσιλντς.



Όπως θα την ακούσετε να λέει η ίδια στο βίντεο, η δεσποινίς Ντούμα είναι υπεύθυνη των Εβραίων Ρότσιλντς για την Ελλάδα και έχει ήδη αναλάβει πολλές από τις ιδιωτικοποιήσεις που θα κάνει τους επόμενους μήνες για λογαριασμό των Εβραίων αγοραστών, το ευγενικό χριστιανόπουλο, ο Τζέφρυ Παπανδρέου. 
Προσέξτε με τί απλότητα διηγείται η Ελεάνα τον τρόπο που προσελήφθη στην κορυφαία Εβραϊκή Τράπεζα παγκοσμίως, πόσο καλά αγγλικά μιλάει και πόσο νόστιμη είναι. 
Οι Εβραίοι σκαμπάζουν από μακρυά τα ταλέντα, αυτό πρέπει να τους το αναγνωρίσουμε. 
Βάλτε καλά στο μυαλό σας αυτή την πανέμορφη Ελληνίδα τραπεζίτισσα, γιατί θα την ακούμε συνέχεια τους επόμενους μήνες, που ολόκληρος η (αποβλακωμένη από τον Χριστιανισμό) Ελλάς θα πωληθεί στους Εβραίους, για να ολοκληρωθεί το σχέδιο που έβαλαν σε εφαρμογή πρίν 2.000 χρόνια στα κατσάβραχα της Παλαιστίνης δύο Εβραίοι Ραββίνοι: 
Ο Σαούλ, ψευδώνυμο Απόστολος Παύλος και ο Γιεσούα Μπέν Γιοζέφ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου