Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Συνεχίζει ακάθεκτος τις ορθοπεταλιές!



 Συνεχίζει ακάθεκτος τις ορθοπεταλιές!

Στη Λαμία βρίσκεται σήμερα ο 40χρονος Γρηγόρης Βερροιώτης από τη Θεσσαλονίκη ο οποίος θα διανύσει με το ποδήλατό του 60.000 χιλιόμετρα, θα επισκεφτεί 22 χώρες, 368 δήμους , 142 περιφέρειες και θα συναντηθεί με 2.760 οργανισμούς και ενώσεις πολιτών. Ο ποδηλάτης του κόσμου σκοπεύει να διαδώσει παντού ότι Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας για το 2014 είναι η Θεσσαλονίκη.
Ο κ. Βερροιώτης εκτιμά ότι τα Χριστούγεννα θα αναχωρήσει από την Πάτρα για Μπάρι και από εκεί για Γαλλία. «Συνεχίζω ακάθεκτος. Στη δύσκολη περίοδο που περνά η χώρα μας και με τη χαμηλή εκτίμηση που έχουν για μας στο εξωτερικό, θεωρώ ότι μπορώ να μεταφέρω ένα μήνυμα αισιοδοξίας. Οι νέοι της Ευρώπης πρέπει να συμμετέχουν στα κοινά, να δρουν εθελοντικά, να διαμορφώνουν ένα καλύτερο αύριο, το δικό τους αύριο», λέει στον «Αγγελιοφόρο».
Το οδοιπορικό του θα φτάνει σε οθόνες και δέκτες όσων επιθυμούν να παρακολουθήσουν το εγχείρημά του, αφού θα γίνονται απευθείας αναμεταδόσεις ανοιχτής ροής και απομακρυσμένης διαδικτυακής διαχείρισης, χάρη σε ενσωματωμένες, στο ποδήλατό του, κάμερες και αισθητήρες.
Τις επόμενες μέρες, ο ποδηλάτης θα περάσει από τα Καμένα Βούρλα, την Αταλάντη, τη Λιβαδειά, το Δήλεσι, την Αθήνα, την Αράχοβα, τους Δελφούς, την Ιτέα, το Γαλαξίδι, τη Ναύπακτο και την Πάτρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου