Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Η ΜΑΝΙΑ ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΕΙ!!


Στις 5 Νοεμβρίου 2011, είχαμε δημοσιεύσει το παρακάτω κείμενο, για τις εκδηλώσεις συμπαράστασης επωνύμων απ’ όλα τα κόμματα της αριστεράς (ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ), αλλά και του Αντώνη Σαμαρά, στην αγαπημένη όλων των αριστερών τρομοκρατών (από γκαζάκηδες μέχρι κανονικούς κουμπουροφόρους) «Ελευθεροτυπία»: “Το αιώνιο κόμπλεξ της αστικής δεξιάς… Ο Α. ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ». Μαζί με Λαζόπουλο, Γλέζο, Λαλιώτη, Κανέλλη κ.λπ. «προοδευτικούς»…


Η «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία» της 6ης Νοεμβρίου, κυκλοφορεί με πρωτοσέλιδο τίτλο: «Κάτω τα χέρια από την Ελευθεροτυπία», φωτογραφίες «πολιτικών και ανθρώπων του πνεύματος και της τέχνης» που συμπαραστέκονται στην αγαπημένη των αριστερών τρομοκρατών κι ένα άρθρο με τίτλο «το χρέος των τραπεζών», όπου επισημαίνεται ότι οι τράπεζες έχουν χρέος να την δανειοδοτήσουν!

Πρώτη-πρώτη φωτογραφία μεταξύ των «συμπαραστατών» ήταν του αρχηγού της «νέας» ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά. Ποιοι ήταν οι υπόλοιποι; Όλο το κομμουνισταριό και το… κουλτουριαρο-προοδευτικαριό! Να ένα μικρό δείγμα: Μανώλης Γλέζος, Λάκης Λαζόπουλος, Λιάνα Κανέλλη, Βασίλης Βασιλικός, Αλέξης Τσίπρας, Φώτης Κουβέλης, Κώστας Λαλιώτης κ.α.

Μια ερώτηση προς τον αρχηγό της «νέας» ΝΔ: αν έκλεινε καμιά δεξιά εφημερίδα, θα έτρεχε όλος αυτός ο συρφετός να εκφράσει την… συμπαράστασή του; Αυτή είναι η «νέα» ΝΔ. Αιωνίως κομπλεξική απέναντι στους μαρξιστές!

(ΥΓ) 1: Το γράψαμε και το επαναλαμβάνουμε: χαιρόμαστε πολύ που κλείνει η Ελευθεροτυπία. Επίσης, ευχόμαστε να κλείσει η αγαπημένη των τρομοκρατών στις 17 Νοέμβρη. Για λόγους… ευνόητους!

(ΥΓ) 2: Την ημέρα που θα κλείσει η Ελευθεροτυπία, θα αγαλλιάσουν εκεί ψηλά που βρίσκονται οι ψυχές του Μάλλιου, του Μπάμπαλη και των υπολοίπων θυμάτων της τρομοκρατίας! Ντροπή σου Αντώνη Σαμαρά!”

Τώρα η «αγαπημένη» καταφεύγει στο άρθρο 99 και με κομμουνιστική αναίδεια, αναισχυντία και αναισθησία πετάει στο δρόμο, απλήρωτους, ανασφάλιστους και απροστάτευτους τους εργαζομένους της. Τι λένε τώρα οι διάφοροι «υπερευαίσθητοι» σε άλλες περιπτώσεις αριστεροκουλτουριαροπροοδευτικοί, Γλέζοι, Λαζόπουλοι, Κανέλλες, Κουβέληδες, Λαλιώτηδες, Τσιπραίοι και το λοιπό κακό συναπάντημα της (άκρας) αριστεράς και της προόδου;

Που είναι οι μαγκουροφόροι του ΠΑΜΕ να υπερασπιστούν τους απολυμένους της… προοδευτικιάς; Που είναι οι κουκουλοφόροι αναρχοκομμουνιστές των Εξαρχείων να κάνουν μια… ανταρσύα υπέρ των απολυμένων και πεταμένων στο δρόμο; Γιατί όλοι αυτοί οι «καλοί άνθρωποι», οι «αγωνιστές», οι «υπερασπιστές του προλεταριάτου και της φτωχολογιάς», οι «νόμος είναι το δίκιο του εργάτη» κ.τ.λ., το βουλώνουν επιδεικτικά; Γιατί κάνουνε τουμπέκα; Που στο κάτω-κάτω της γραφής δικοί τους είναι οι εργαζόμενοι, αριστεροί είναι, στην παράταξή τους ανήκουν. Γιατί δεν τους υπερασπίζονται τα… πουλάκια μας; Εν ολίγοις, αυτή είναι η αριστερά! «Ευαίσθητη» με τον πόνο των άλλων και αναίσθητη με τον πόνο που προκαλεί η ίδια!

(ΥΓ): Σοφή λαϊκή παροιμία των τελευταίων ετών, βγαλμένη από την ίδια τη ζωή: «Ο Θεός να σε φυλάει από αριστερό εργοδότη»!

xryshaygh.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου