Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Λαθρομετανάστες έκαναν επεισόδια στην Κέρκυρα!!! Η Αστυνομία απούσα....


Φάτε "πολυ-πολιτισμικότητα" και "ανοχή" και καλή χώνεψη. Φώναξαν τώρα την αστυνομία να τους σώσει το PARTY από τους "καημένους συνανθρώπους μας". Τα περισσότερα ΜΜΕ της Κέρκυρας δεν αναφέρουν ΠΟΙΟΙ ήταν αυτοί που έκαναν όλα αυτά τα επεισόδια... Μάλλον θα ήταν εξωγήινοι. 

Αυτά προκλήθηκαν στο τέλος της εκδήλωσης από μερίδα μεταναστών οι οποίοι, σύμφωνα με τις καταγγελίες των διοργανωτών της εκδήλωσης, τους προπηλάκισαν προσπαθώντας να πάρουν τα ποτά από το πρόχειρο μπαρ.
Οι διοργανωτές του γκρουπ “Save Annunziata” δήλωσαν ότι αναγκάστηκαν αν διακόψουν το πρόγραμμα μία ώρα νωρίτερα λόγω προπηλακισμού από μετανάστες που προσπάθησαν να αρπάξουν ποτά και μπουκάλια σαμπάνιας τα οποία είχαν προμηθευτεί τα μέλη του γκρουπ. Ο εκ των διοργανωτών, Θεόδωρος Βίνος, εξέφρασε παράπονα απέναντι στην Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας η οποία, παρά τις κλήσεις των διοργανωτών, δεν ανταποκρίθηκε προκειμένου να τους προστατέψει από τους προπηλακισμούς των μεταναστών.

Συγκεκριμένα, στο Facebook έχει αναρτήσει κείμενο στο οποίο μεταξύ άλλων αναφέρει: 
«Προπηλακισμοί, σεξιστικές παρενόχλησης σε κορίτσια  σπάσιμο μπουκαλιών, έκλεψαν ποτά, έκαναν μούσκεμα οικογένειες με σαμπάνιες οικογένειες και μικρά παιδιά, απειλούσαν κόσμο που ήρθε να γιορτάσει την πρωτοχρονιά. Μας ανάγκασαν να διακόψουμε το πρόγραμμα, ανέβηκαν στην σκηνή παρενοχλούσαν την μπάντα από την Αθήνα που φέραμε. Προξένησαν ζημιές σε μηχανήματα των τεχνικών κ.τ.λ. Παρά της δραματικές μας εκκλήσεις στην Ελληνική Αστυνομία μας απάντησαν…. βγάλετε πέρα μόνοι σας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου