Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Vivian Tsavaris: ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ!!!!!


ΜΝΗΜΟΝΙΟ 2010- 2012. Πώληση Νησιών, ενοικίαση των δικών μας Ελληνικών Αρχαιολογικών χώρων. Παραχώρηση των συνόρων μας και σε περίπτωση ξένης εισβολής παίρνουμε έγκριση από την Γερμανία για να αντεπιτεθούμε μείωση των Ειδικών Δυνάμεων. Εκχώρηση Εθνικής Κυριαρχίας πώληση του Ορυκτού πλούτου, Λεφτά Υπάρχουν! Κόψανε από την Παιδεία, την Υγεία, τις Συντάξεις, τους Μισθούς, μέσω των απολύσεων, των χαρατσιών, επιδομάτων Προνοίας. Η Ελλάδα ξεπουλήθηκε από ΠΡΟΔΟΤΕΣ. Εσύ Πατριώτη ως πότε θα τα ανέχεσαι όλα αυτά;;; Όλοι οι Έλληνες μια Γροθιά! Όλοι έξω στις πόλεις – χωριά, ώρα να ζητήσουμε άρση της βουλευτικής ασυλίας, ώρα να αρνηθούμε την Κάρτα του Πολίτη, που είναι η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μας, ώρα να πληρώσουν οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ μας. Έλληνες, μην ξεχνάτε εμείς είμαστε ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ της ΕΞΟΥΣΙΑΣ μας, σύμφωνα με το Ελληνικό μας Σύνταγμα! (Άρθρο 1, παρ. 2 & 3.)
Βγαίνουμε όλοι στους δρόμους μόνο με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ μας και για την Ελλάδα που μας άφησαν οι παππούδες και προγονοί μας! Ας χαλάσουμε τα σχέδια της Νέας Τάξης Πραγμάτων, γιατί στην πατρίδα μας ΔΕΝ χωράει η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ!
ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ! ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ! ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΔΟΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟΜΑ ΜΕ ΣΤΟΜΑ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΜΑΣ , ΣΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΜΑΣ , ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΚΥΡΙΩΣ .
ΕΣΕΙΣ..... ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΔΗΛΑΔΗ , ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΕΣΩ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΥΠΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΦΥΛΛΑΔΙΑ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ. 

ΣΧΟΛΙΑ

    • Vivian Tsavaris Δεν θέλω σχόλια ειρωνικά ή κοροϊδευτικά! Μόνο λόγια εμψύχωσης για να ξεχυθούν στους δρόμους ακόμα και οι βολεμένοι!!!!
      Ήρθε η στιγμή αδέλφια!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • Vivian Tsavaris 
      ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΤΥΠΩΣΟΥΝ Η ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΝ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥΣ Ή ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ . (Η ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΩΣ ΟΝΟΜΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ )ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΔΟΘΕΙ ΠΑΝΤΟΥ . ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 12 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ , ΠΡΙΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΘΕΙ ΠΛΗΡΩΣ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ . ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΡΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 2009 . ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ , ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑ ΣΕ ΣΤΟΜΑ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΑΣ. ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΣ .. ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ. ΟΛΟΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΙΣ 12.2 ΕΩΣ ΤΙΣ 13.2 ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ , ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ..

    • Ευάγγελος Μαργιώρας 
      Θέλουν να ανεβάσουν το ΦΠΑ σε βασικά προϊόντα.Η Αιγαίου έκανε αύξηση των διοδίων 5%. Το πετρέλαιο θέρμανσης θα εξισωθεί με το κίνησης(σήμερα έχασε τη ζωή του ηλικιωμένος από το κρύο). Η ΔΕΗ έκανε αύξηση 12%. Περικόψαν μισθούς και συντάξεις, θέλουν να καταργήσουν 13 & 14 μισθό, καταργούν όλα τα εργασιακά δικαιώματα και επιδόματα, διέλυσαν τον ιδιωτικό τομέα. Απέλυσαν από το δημόσιο, έβαλαν εφεδρείες. Έβαλαν χαράτσια στα ακίνητα, έκτακτες εισφορές, Πτώχευσαν τα νοικοκυριά, εξαθλίωσαν τις ζωές μας,καταστρέψαν το μέλλον μας. ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ;; ΜΗΠΩΣ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΑΝΕΝΕΧΟΜΑΣΤΕ;; ΤΕΛΙΚΑ ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΚΟΛΟΔΑΧΤΥΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ;;;;;; ΚΑΤΟΧΗ ΕΧΟΥΜΕ...ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΑΔΕΛΦΙΑ!!!!!!!!!

    • Lila Katsigianni ‎....................

    • Anna Kal Καλημερα ΒΒιβιαν μου και απο εδω !!!Αυτοι εχουν σκοπο την τελεια Εξαθλιωση μας !!να δουλεουμε και να μας πετανε ενα κοματι ψωμι ..κι αυτο ξερο ..για να μην παιρνουμε θαρρος !!!!Επιβαλλουν την δικη τους τεραστια Χουντα !!!Οι Αθλιοι !!!!

    • Mairi Tsiknaki ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ..ΠΟΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΛΕ;; ΧΑΧΑ

    • Alexandros Vrailas Τα ΠΑΝΤΑ ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΑ και ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ. Με τον ενα η με τον αλλο τροπο , Θα ερθει Ωρα οπου ΟΛΑ Θα Ανατραπουν . Θα Το δειτε . Αυτη η κατασταση ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ και ΚΑΡΑΓΚΙΟΖ ΜΠΕΡΝΤΕ , ΜΕΤΡΑΕΙ ΜΕΡΕΣ !!!!!!!

    • Siani Mina Και τωρα που φτασαμε στο πολυ ΑΡΓΑ ας κινητοποιηθουμε να σωσουμε οτι δηποτε κι αν σωζεται !!!!!!!


    • Siani Mina 
      Στ' αυτιά μου δεν χωράνε υποσχέσεις
      το έργο το 'χω δει μη με τρελαίνετε
      το πλοίο των ονείρων μου με πάει
      σε κόσμους που εσείς δεν τους αντέχετε

      Μένω μονάχος στο παρόν μου
      να σώσω οτιδήποτε - αν σώζεται -
      κι ας έχω τις συνέπειες του νόμου
      συνένοχο στο φόνο δε θα μ' έχετε.............

    • Donatos Spanopoulos χρειαζόμαστε την κινητοποίηση άμεσα Βιβή!


    • Vivian Tsavaris 
      ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΤΥΠΩΣΟΥΝ Η ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΝ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥΣ Ή ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ . (Η ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΩΣ ΟΝΟΜΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ )ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΔΟΘΕΙ ΠΑΝΤΟΥ . ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 12 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ , ΠΡΙΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΘΕΙ ΠΛΗΡΩΣ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ . ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΡΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 2009 . ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ , ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑ ΣΕ ΣΤΟΜΑ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΑΣ. ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΣ .. ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ. ΟΛΟΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΙΣ 12.2 ΕΩΣ ΤΙΣ 13.2 ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ , ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ..
      Πριν από 24 λεπτά ·  ·  2
    • Μιχαήλ Καράπας όλοι στους δρόμους ενωμένοι!!! εξέγερση παντού!!!

    • Vivian Tsavaris Ναι, Μιχάλη μου...ή τώρα ή ποτέ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου