Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Ο Μάκης Ψωμιάδης συνελήφθη στα Σκόπια! Η σύλληψη του πραγματοποιήθηκε από τις αστυνομικές αρχές των Σκοπίων, που αξιοποίησαν τις πληροφορίες της ΕΥΠ.

Στα χέρια του νόμου βρίσκεται και πάλι ο Μάκης Ψωμιάδης, ο οποίος συνελήφθη στα Σκόπια, όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Τετάρτης. Ο πρώην παράγοντας της Καβάλας εντοπίστηκε από τις αστυνομικές αρχές της γειτονικής χώρας, που αξιοποίησαν τις πληροφορίες της Ελληνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών.

Ο Μάκης Ψωμιάδης διώκεται με ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης, καθώς κατηγορείται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που διέπραττε εκβιασμούς, απάτες, δωροδοκίες και αλλοιώσεις αγώνων. Άλλωστε για την εμπλοκή του στα "Στημένα" του Ιουνίου είχε κριθεί αρχικά προφυλακιστέος και στη συνέχεια... εξαφανίστηκε.

Συγκεκριμένα όταν συνελήφθη στα τέλη Σεπτεμβρίου από τις αρχές έκανε αίτηση αποφυλάκισης, η οποία αρχικά έγινε δεκτή λόγω της διαφωνίας Εισαγγελέα και Ανακριτή. Στη συνέχεια αποφασίστηκε άρση της εντολής, μόνο που ο Μάκης Ψωμιάδης δεν παραδόθηκε (για δεύτερη φορά), αλλά αντίθετα φρόντισε να χαθούν τα ίχνη του. Προσωρινά, διότι εντοπίστηκε τελικά στα Σκόπια, όπου και συνελήφθη.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ελληνική δικαιοσύνη έχει στοιχεία που αναφέρουν πως κατά τη θητεία του Μάκη Ψωμιάδη στην ΠΑΕ ΑΕΚ, 8.540.500 ευρώ βρέθηκαν στα χέρια του! Ήταν μια τεράστια μαύρη τρύπα...
πηγη:sport24


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου